Mikádo palice

Ak hľadáte tyče na mikády, v Gran Velada si môžete kúpiť tyče z ratanu na váhu. Nájdete tu rôzne modely: klasické paličky, iné, ktoré sa dajú modelovať do rôznych tvarov a exkluzívne tyče z našej online predajne s dekoratívnymi prvkami.

Mikádo palice

Najnovšie príspevky na blogu

Kúpiť ratanové tyče

Ak hľadáte mikádo tyčinky, v Gran Velada si môžete kúpiť ratanové tyče podľa hmotnosti. Nájdete tu rôzne modely: klasické mikado palice, iné, ktoré je možné modelovať tak, aby im dali rôzne tvary a mikádo tyče exkluzívne pre náš internetový obchod s dekoratívnymi prvkami.

Je dôležité poznamenať, že na výrobu domáceho osviežovača vzduchu mikado neslúži žiadnej drevenej palici. Musia to byť ratanové tyče. Dôvod? Je to špeciálne drevo, ktoré sa vyznačuje tým, že je veľmi porézne, priepustné a nasiakavé. Týmto spôsobom sú tyčinky namočené v aromatickej esencii a prispievajú k rozptýleniu arómy v celej miestnosti.

Na dokonalé splnenie tejto funkcie je potrebné mať na pamäti ďalší aspekt: tyče pre mikádos musia vyčnievať asi 10 cm z nádoby. Intenzita arómy, ktorú šíria, bude teda väčšia. To sa dosiahne aj vtedy, ak budete otáčať palicami tak často.

V našom internetovom obchode si môžete ratanové tyče kúpiť veľkoobchodne aj maloobchodne. Ponúkame Vám možnosť nákupu od malých množstiev až po prúty na kilogram. Majte na pamäti, že štyri alebo päť ratanových tyčí sú zvyčajne umiestnené mikádo.

Ak chcete dať svojmu domácemu mikádu iný nádych, môžete si kúpiť modelovateľné ratanové tyče. Tieto tyče majú väčšiu dĺžku, takže môžete ponoriť časť do vody a dať im požadovaný tvar. Keď navlhnú, stanú sa tvárnymi a budete ich môcť modelovať podľa svojich predstáv.

Ďalšou možnosťou je kúpiť zdobené mikádo tyče. Sú to tyčinky, ktoré na konci nesú živicovú figúrku, napríklad ružu alebo hviezdu. Tieto figúrky sú tiež absorpčné a uľahčujú šírenie arómy.

Tyčinky mikado osviežovač vzduchu

Ak si chcete kúpiť náhradné diely pre váš osviežovač vzduchu, tu máte hovorovo nazývané tyčinky osviežovača vzduchu, tyčinky osviežovača vzduchu alebo tyčinky na osviežovanie vzduchu. Máme ich v maloobchode a veľkoobchode, s množstvom rôznych tvarov a dizajnov.

Ak chcete získať viac informácií o tyčiach pre mikádos, v každom produkte si môžete prečítať súbor s podrobným popisom. Kúpte si svoj obľúbený!