Ruža s absorpčnou šnúrou pre mikádo

Difuzér kvetov

S kvetinovým difuzérom arómy pre mikádos dodáte dotyk elegancie a štýlu vašim domácim osviežovačom vzduchu. Jedná sa o koketné difúzory zakončené penovou ružou. Keď sa bavlnená šnúra dostane do kontaktu s mikádom, je impregnovaná parfumom a aróma stúpa do ruže. Týmto spôsobom sa aróma udrží dlhšie.

Výrobok obsahuje bielu aj ružovú bavlnenú šnúru.

Difuzéry s kvetmi

S aróma difuzérom kvety pre mikádo dodáš svojmu domácemu osviežovaču vzduchu nádych elegancie a štýlu. Sú to roztomilé difuzéry zakončené ružou. Keď sa bavlnená šnúrka dostane do kontaktu s mikádom, napustí sa parfumom a vôňa stúpa až k ruži. Takto sa vôňa udrží dlhšie. 

Kvety pre mikádo

Kvety pre mikádo si môžeš kúpiť v internetovom obchode Gran Velada. Sú ideálne na dokončenie domáceho mikádos a získajú veľmi atraktívny konečný dotyk. Kvety pre mikádo, okrem toho, že sú najpraktickejšie ako difuzér arómy, poskytnú bod veľmi jemnej elegancie zdôrazňujúci najjednoduchšie nádoby mikado.

Kvety pre mikádo sú veľmi dekoratívne a môžeš ich kombinovať podľa svojich predstáv. Okrem tohto modelu v našom internetovom obchode nájdeš k dispozícii mnoho ďalších. Pozri sa na ne a vyber si svoj obľúbený!

Kde kúpiť kvetinový difuzér pre mikádo?

V Gran Velada nájdeš, kde kúpiť kvetinový difuzér pre mikádo. Jednoducho sa zaregistruj na webe a spracuj svoj nákup prostredníctvom internetového obchodu. Uvidíš, aké je to jednoduché! Aj za pár dní dostaneš objednávku domov.

Te mostramos cómo