Práškové farbivá na spracovanie za studena

Práškové farbivá, ktoré si môžeš kúpiť v Gran Velada, sú špeciálne určené na výrobu mydla za studena, najrozšírenejšej techniky. Ide o pigmenty vysokej kvality, stabilné a nezmenené, preto sa dosahujú úžasné výsledky. Okrem toho tieto pigmenty môžeš tiež použiť na výrobu domácich kúpeľových bômb.

Práškové farbivá na spracovanie za studena

Najnovšie príspevky na blogu

Pigmenty na výrobu olejového mydla

Práškové farbivá na spracovanie za studena, ktoré si môžeš kúpiť v Gran Velada, sú špeciálne indikované na výrobu mydla za studena, najrozšírenejšej techniky. Jedná sa o pigmenty, ktoré sú vysoko kvalitné, stabilné a nemenné, a preto sa dosahujú veľkolepé výsledky. Okrem toho sa tieto pigmenty môžu použiť aj na výrobu kúpeľových bômb doma.

Veľkou výhodou týchto pigmentov na výrobu olejového mydla je, že počas procesu zmydelnenia sa nemenia, nemení sa ani farba, ani intenzita; niečo, čo sa veľmi často vyskytuje pri mnohých iných farbivách. Preto sa tieto pigmenty odporúčajú najmä na výrobu olejového mydla.

Jedná sa o práškové pigmenty, preto je vhodné ich pred začlenením do zmesi rozptýliť. Ako? Veľmi jednoduché. V sklenenej alebo keramickej mažiari polož štipku zvoleného farbiva a pridaj niekoľko kvapiek jedného z olejov, ktoré sa použilo pri príprave mydla. Pigment dobre rozdrv tak, aby sa rozptýlil, farbil viac a neexistovali žiadne hrudky. S týmto malým trikom sú výsledky oveľa lepšie.

Po rozptýlení pigmentu ho jednoducho pridaj do zmesi a niekoľko sekúnd šľahaj. Týmto spôsobom bude farba rozptýlená po celom mydle a zafarbí celú stopu. Je to veľmi jednoduché a zabezpečíš dobré výsledky!

V Gran Velada nájdeš širokú paletu práškových farbív na spracovanie za studena, v rôznych odtieňoch: žltá, červená, modrá, zelená, oranžová, fialová ... Paleta je veľmi pestrá, takže môžeš svojim mydlám dodať farbu, ktorá sa ti najviac páči.

Paleta farieb, ktorú sme vytvorili, je založená na znalostiach a kritériách nášho dizajnérskeho tímu. Samozrejme, musí byť jasné, že ide o subjektívnu interpretáciu, pretože každá osoba môže mať inú víziu rovnakej farby.

Navrhnutím širokej palety farieb sa snažíme prispôsobiť všetkým vkusom a predovšetkým uľahčiť vvýrobu zmesi našim zákazníkom. Ak chceš vytvoriť vlastnú škálu farieb od nuly, môžeš to urobiť tak, že sa uchýliš k primárnym farbám. Týmto spôsobom získaš tóny, ktoré sú úplne podľa tvojich predstáv. Ponúkame ti všetky možnosti, pre ktoré sa rozhodneš, že najlepšie vyhovujú tvojim potrebám.

Ak chceš zadať objednávku, stačí si vybrať farbu pigmentu, ktorá sa ti páči, množstvo, ktoré potrebuješ, a spracovať nákup online. V priebehu niekoľkých dní dostaneš objednávku na uvedenú adresu. Maj na pamäti, že sú koncentrované pigmenty a veľa sa šíria. S veľmi malým množstvom budeš môcť farbiť mydlá.