Pigmentový prášok mydlový nebeská modrá

Pigmenty na mydlo

Tieto pigmenty sú vhodné najmä na výrobu olejového mydla. Dôvod? Sú veľmi stabilné a nemenné, takže počas procesu zmydelnenia sa nemení ani farba, ani intenzita; niečo, čo sa veľmi často vyskytuje pri mnohých iných farbivách.

Jedná sa o práškové pigmenty, ktoré sa farbia disperziou. Sú organické a kozmetické, takže sa dajú použiť na výrobu mydiel. Je nevyhnutné, aby pigmenty mali kozmetickú kvalitu, pretože budú v kontakte s pokožkou. Nemigrujú, preto sú ideálne na výrobu mydiel rôznych farieb alebo s technikou mramorovania.

S našimi pigmentmi môžeš vo svojich mydlách získať rôzne odtiene. Všetko závisí od toho, koľko pigmentu použiješ. S rovnakým pigmentom môžeš získať pastelové tóny alebo živšie a intenzívnejšie tóny.

Ako používať práškové pigmenty na mydlo?

Pigmenty na ručne vyrábané mydlo sa ľahko používajú. Tu je postup, ako ich odporúčame použiť na dosiahnutie optimálnych výsledkov:

  1.  V trecej miske rozptýľ časť práškového pigmentu s niekoľkými kvapkami oleja, ktorý použiješ na výrobu mydla.
  2.  Zmes dobre rozdrv tak, aby sa pigment rozptýlil, farebná častica sa rozbije a tým pádom viac farbia. Okrem toho sa týmto spôsobom vyhnete hrudkám.
  3.  Keď je farebná zmes hotová, pridá sa k zvyšku olejového mydla a vyšľahá sa mixérom tak, aby sa dokonale spojila.

Podľa týchto krokov získaš maximum z našich pigmentov pre ručne vyrábané mydlá. Nezaberie to veľa času a výsledky budú veľmi dobré.

Dôležité! Pri farbení olejových mydiel je veľmi dôležité mať na pamäti, že konečný odtieň závisí od farby zmesi. Ak je kvôli použitým olejom príliš tmavá, bude sa farbiť ťažšie. Na vybielenie a získanie požadovaného tónu mydiel odporúčame použiť oxid titaničitý rozpustený v malom množstve rastlinného oleja.

Kde kúpiť práškové pigmenty na mydlo?

Ak hľadáš, kde kúpiť práškové pigmenty na mydlo, navštív internetový obchod Gran Velada. Máme širokú paletu pigmentov, ktorými si môžeš mydlá zafarbiť. Pozri sa na našu sekciu farbív a nájdi to, čo najlepšie vyhovuje tvojim potrebám. Rýchla preprava. Veľkoobchod a maloobchod.

Stiahnite si dokumentáciu tu

Stiahnite si tu bezpečnostný lis Stiahnuť (0)

List Stiahnuť (385.06k)

Te mostramos cómo