Farbivá na ručne vyrábané mydlové pigmenty v prášku

Široká škála pigmentov pre ručne vyrobené mydlo. Vynikajú svojou kvalitou a stabilitou, preto sú ideálne na pridanie farby do tvojich domácich olejových mydiel. Bude to pre teba jednoduché a dosiahneš úžasné mydlá! Okrem toho sa tieto pigmenty dajú použiť na výrobu ručne vyrobených kúpeľových bômb.

Farbivá na ručne vyrábané mydlové pigmenty v prášku

Najnovšie príspevky na blogu

Pigmenty na olejové mydlo

Široká škála pigmentov pre ručne vyrábané mydlo. Vynikajú svojou kvalitou a stabilitou, takže sú ideálne na to, aby dodali dotyk farby tvojim domácim olejovým mydlám. Bude to ľahké a dostaneš veľkolepé mydlá! Okrem toho sa tieto pigmenty môžu použiť na výrobu ručne vyrábaných bômb do kúpeľa .

Tieto pigmenty sú nemenné, preto sa odporúčajú najmä na výrobu olejového mydla. Počas procesu zmydelnenia môžu niektoré farbivá podliehať zmenám, a to ako v tonalite, tak aj v intenzite. To sa však nestane, ak použiješ tieto práškové pigmenty na ručne vyrábané mydlo. Takže ak chceš zaručiť najlepšie výsledky, tieto pigmenty sú skvelou voľbou.

Jedná sa o práškové pigmenty, preto je vhodné ich pred začlenením do zmesi rozptýliť. Ako? Veľmi jednoduché. V sklenenej alebo keramickej mažiari polož štipku zvoleného farbiva a pridaj niekoľko kvapiek jedného z olejov, ktoré sa použilo pri príprave mydla. Pigment dobre rozdrv tak, aby sa rozptýlil, farbil viac a neexistovali žiadne hrudky. S týmto malým trikom sú výsledky oveľa lepšie.

Po rozptýlení pigmentu ho jednoducho pridaj do zmesi a niekoľko sekúnd šľahaj. Týmto spôsobom bude farba rozptýlená po celom mydle a zafarbí celú zmes. Je to veľmi jednoduché a zabezpečíš dobré výsledky!

V Gran Velada nájdeš širokú paletu práškových pigmentov v rôznych odtieňoch: žltá, červená, modrá, zelená, oranžová, fialová ... Paleta je veľmi pestrá, takže môžeš svojim mydlám dodať farbu, ktorá sa ti najviac páči.

Paleta farieb, ktorú sme vytvorili, je založená na znalostiach a kritériách nášho dizajnérskeho tímu. Samozrejme, musí byť jasné, že ide o subjektívnu interpretáciu, pretože každá osoba môže mať inú víziu rovnakej farby.

Navrhnutím širokej palety farieb sa snažíme prispôsobiť všetkým vkusom a predovšetkým uľahčiť zmesi našim zákazníkom. Ak chceš vytvoriť vlastnú škálu farieb od nuly, môžeš to urobiť tak, že sa uchýliš k primárnym farbám. Týmto spôsobom získaš tóny, ktoré sú úplne podľa tvojich predstáv. Ponúkame ti všetky možnosti, pre ktoré sa rozhodneš, že najlepšie vyhovujú tvojim potrebám.

Ak chceš zadať objednávku, stačí si vybrať farbu pigmentu, ktorá sa ti páči, množstvo, ktoré potrebuješ, a spracovať nákup online. V priebehu niekoľkých dní dostaneš objednávku na uvedenú adresu. Maj na pamäti, že sú koncentrované pigmenty a veľa sa šíria. S veľmi malým množstvom budeš môcť farbiť mydlá.