Farbivá na voňavý vosk

Pri farbení voskových figúrok, ktoré robíš doma, odporúčame použiť tekuté farbivá pre sviečky, pretože poskytujú najlepšie výsledky pre tento typ výroby. V online obchode Gran Velada nájdeš širokú paletu odtieňov: rôzne odtiene žltých, oranžových, červených, ružových, fialových, modrých, zelených a neutrálnych odtieňov.

Farbivá na voňavý vosk

Zoznam produktov

1/2

Najnovšie príspevky na blogu

Farbivá na výrobu vonného vosku

Pri farbení voňavých voskových figurín, ktoré si vyrobíš doma, odporúčame používať tekuté farbivá na sviečky, pretože práve oni poskytujú najlepší výsledok pre tento typ spracovania. V internetovom obchode Gran Velada nájdeš širokú paletu odtieňov: rôzne odtiene žltej, oranžovej, červenej, ružovej, fialovej, modrej, zelenej a neutrálnych tónov.

Hlavnou výhodou použitia týchto tekutých farbív je, že sú už zriedené, čo značne uľahčuje prípravu. Sú veľmi pohodlné na používanie, v skutočnosti sú už pripravené pridať do roztaveného vosku. Predávajú sa v nádobách rôznych formátov a všetky sú veľmi praktické a dodávajú sa s uzáverom kvapkadla, takže farbivo môžeš postupne pridávať.

Uvidíš, ako je práca s týmito farbivami veľmi jednoduchá. KeĎ sa vosk roztavil, stačí pridať niekoľko kvapiek farby, ktorá sa ti páči, a dobre premiešať. Týmto spôsobom sa farba lepšie rozptýli a zafarbí všetok vosk.

to koncentrované, vysoko kvalitné farbivá, takže na farbenie vosku stačí niekoľko kvapiek. Samozrejme, všetko bude závisieť od intenzity tónu, ktorý chceš dosiahnuť. Rovnaké farbivo môže poskytnúť pastelové tóny alebo živšie a nápadnejšie tóny v závislosti od množstva, ktoré použiješ.

Ak chceš skontrolovať, aký bude konečný výsledok, z Gran Velada odporúčame vykonať malé farebné testy. Je to jednoduchý trik, pomocou ktorého môžeš získať predstavu o tom, ako to bude. Pozostáva z položenia kvapky vosku s farbivom na studený povrch. Veľmi rýchlo zaschne a výslednú farbu uvidíš. Maj na pamäti, že konečný odtieň bude o niečo tmavší, pretože viac vosku bude nepriehľadnejšie.

Tieto farbivá poskytujú veľmi dobré výsledky a už zriedené majú veľkú výhodu, že nebudete mať hrudky bez dispergovania. Preto sú tekuté farbivá ideálne na farbenie vonných voskových figurín pre horáky , ktoré si vyrábaš doma. Získaj ich prostredníctvom nášho internetového obchodu!