Samolepky

Pri balení pekného, atraktívneho a elegantného balenia sú samolepky nevyhnutným prvkom. Tu nájdeš široký katalóg samolepiek na dosiahnutie úžasné balenie bez míňania veľa peňazí.

Samolepky

Zoznam produktov

1/13

Najnovšie príspevky na blogu

Nálepky na balenie

Pokiaľ ide o vytvorenie krásneho, farebného a elegantného obalu , nálepky sú nepostrádateľným prvkom. Tu nájdeš široký katalóg nálepiek, takže môžeš získať veľkolepé balenie bez míňania veľa peňazí.

Naše obalové nálepky vynikajú nielen krásnym dizajnom, ale sú aj veľmi funkčné. Bez problémov priľnú na rôznych povrchoch, ako je sklo, plast, papier, lepenka, hliník ... Preto je všestranný. V produktovom popise každej z nálepiek nájdeš podrobné informácie o ich technických vlastnostiach a ich rozmeroch.

Urobiť vaše narodeniny, výročie alebo akýkoľvek iný typ darčekov vyzerať ideálne bude veľmi jednoduché s ktoroukoľvek z týchto nálepiek. Existujú okrúhle, obdĺžnikové, štvorcové, rôzne farby a rôzne typografie ... Všetko preto aby bola pestrá rozmanitosť pri výbere toho, ktorý najlepšie vyhovuje darčeku, ktoré chceš vyrobiť.

Nálepky sú jednoduchý a ekonomický spôsob, ako prispôsobiť všetky druhy darčekov. Získate ich, aby mali jedinečnú a exkluzívnu povrchovú úpravu. Ktorúkoľvek z týchto nálepiek môžeš umiestniť na mydlá, domáce kozmetické výrobky, sviečky alebo do nádob obsahujúcich akýkoľvek druh darčeka. Rýchlo a jednoducho budeš mať balenie 10 kusov.

Získaj naše obalové nálepky a urobíš svoje darčeky jedinečnými a špeciálnymi! Vaša rodina a priatelia si zachovajú jedinečnú spomienku na darček, ktorý im daruješ vďaka nálepkám, ktoré si môžeš kúpiť v Gran Velada.

Ak chceš uskutočniť nákup, stačí si vybrať model, ktorý sa ti páči, uviesť požadované množstvo blistra a spracovať objednávku. Dostaneš ich už za pár dní a môžeš s a pustiť do práce s obalom. Spolu so zvyškom materiálov, ktoré tu nájdeš, budeš môcť vyrábať veľkolepé darčeky.