Prispôsobené nálepky s vašou fotografiou

Štítky pre kozmetiku s vašou personalizovanou fotografiou

Chceli by ste mať nejaké štítky pre kozmetiku s vašou personalizovanou fotografiou , aby ste mohli ozdobiť obal kozmetiky, ktorú vyrábate doma? Pozrite sa na tento model, ktorý sme pre vás navrhli. Je to moderná a mladistvá nálepka, ktorou môžete "podpísať" autorstvo svojich domácich prác.

Získanie týchto kozmetických štítkov s vašou personalizovanou fotografiou je veľmi jednoduché. Vyberte požadované množstvo, vyberte farbu, ktorá sa vám najviac páči pre pozadie, a spracujte objednávku. Keď to urobíte, pošlete nám fotografiu, ktorú chcete zobraziť, použijeme kresliaci filter, ktorý jej dodá zábavný nádych, a vytlačíme vám ich. Takto ľahké je získať personalizované nálepky s vašou fotografiou.


Štítky s vašou fotografiou pre kozmetiku

Tieto štítky s vašou fotografiou pre kozmetiku sú okrúhle a sú rozdelené na dve polovice. Do hornej časti vložíme fotografiu, ktorú nám pošlete, pomocou kresliaceho filtra. Týmto spôsobom bude zábavnejší obraz.

V spodnej časti nálepky môžete napísať text, ktorý označíte. Okrem ich prispôsobenia fotografiou teda môžete uviesť aj svoje meno alebo akúkoľvek inú frázu.

Pozadie štítkov s vašou fotografiou pre kozmetiku je k dispozícii v štyroch farbách, z ktorých si môžete vybrať: zelená, ružová, modrá alebo žltá, zatiaľ čo pozadie textu je biele s čiernymi písmenami. Pri objednávke nezabudnite vybrať farbu, ktorá sa vám najviac páči.


Vlastné značky s fotkou

Ak chcete získať tieto personalizované štítky s vašou fotografiou , musíte poslať obrázok na nasledujúci e-mail: imprenta@granvelada.com, s uvedením čísla objednávky a zadaním mena, ktoré sa má zobraziť v texte.

Pozadie fotografie musí byť kontrastné, to znamená, že medzi pozadím a siluetou je veľký rozdiel vo farbe alebo svetle. Okrem toho musí mať obraz rozmery najmenej 520 x 300 px. Toto sú hlavné požiadavky na to, aby sme s vašou fotografiou vytvorili vlastné štítky.


Kde kúpiť štítky na kozmetiku s vašou fotografiou?

V Gran Velada si môžete kúpiť etikety na kozmetiku s úplne personalizovanou fotografiou. Predávajú sa v baleniach po 32. Náš dizajnérsky tím sa postará o ich výrobu pre vás a akonáhle budú vytlačené, pošleme ich domov, aby ste ich mohli začať používať. Je to také rýchle a jednoduché.

Te mostramos cómo