Domáce krémové nálepky s ochranou pred slnkom

Štítky pre domácu kozmetiku

Ak hľadáte etikety pre domácu kozmetiku, v Gran Velada nájdete širokú škálu nálepiek. Vyznačujú sa kombináciou dizajnu a funkčnosti. S nimi získate svoje remeselnícke výrobky dokonale identifikované, zatiaľ čo kontajnery môžete ozdobiť.

Tieto štítky pre domácu kozmetiku sa predávajú v blistrových baleniach a vyznačujú sa odolnosťou voči vode. Sú vytlačené na plastovej fólii a dokonale priľnú na plastové, sklenené alebo hliníkové povrchy.


Etikety na krémové fľaše

Tieto štítky na fľaše krémov sú okrúhle a sú ideálne v týchto nádobách, ktoré nájdete v našom internetovom obchode:

Stačí nalepiť naše etikety na fľaše krémov na veko nádoby, ktorú ste si vybrali, a budete mať dokonale identifikované svoje domáce výrobky.


Nálepky na krémy

Tento model nálepiek na krémy je špeciálne navrhnutý pre opaľovacie krémy. V skutočnosti štítok znie: "Užite si leto na slnku. Krém s ochranou pred slnkom". Je to veľmi letný, svieži a žoviálny dizajn.

V týchto nálepkách na krémy vynikajú voda, zelené a koralové tóny. Medzitým sa hlavné písmo zobrazí prázdne. Majú polomatný povrch a získate veselý a farebný povrch pre vaše DIY krémy.


Kde kúpiť štítky pre domácu kozmetiku?

V Gran Velada si môžete kúpiť etikety pre domácu kozmetiku. Máme široký katalóg, ktorého tvary, veľkosti a farby sú veľmi rozmanité. Pozrite sa na našu sekciu nálepiek na kozmetiku! Akonáhle budete mať model, spracujte objednávku online a my vám ju pošleme na adresu, ktorú uvediete. Rýchle dodávky.

Te mostramos cómo