Formy na mydlo pre rituály

Vyrobiť si vlastné mydlá pre rituály bude veľmi jednoduché s týmito formami, ktoré si môžete kúpiť v internetovom obchode Gran Velada. Ide o formy vyrobené z silikónu, ktoré sú ľahko použiteľné. S málo materiálmi a týmito formami dosiahnete ručne vyrobené mydlá pre rituály, či už pre vlastné použitie, na predaj alebo na darovanie.

Formy na mydlo pre rituály

Najnovšie príspevky na blogu

Mydlá na rituály

Výroba vlastných mydiel na rituály bude s týmito formami, ktoré si môžete kúpiť v internetovom obchode Gran Velada, veľmi jednoduchá. Jedná sa o formy vyrobené zo silikónu, ktoré sa ľahko používajú. S niekoľkými materiálmi a týmito formami získate nejaké mydlá na rituály vyrobené ručne, buď pre vlastnú potrebu, na predaj alebo na rozdávanie.

Nájdete tu desiatky mydlových foriem na rituály. Uvidíte, že máme formy veľmi odlišných tvarov, a to ako na výrobu piluliek, tak mydiel v 3D. Sú to formy, ktoré súvisia so svetom ezoteriky a rôznych náboženstiev.

Jednou z veľkých výhod týchto foriem na výrobu mydiel na rituály je, že sa veľmi ľahko používajú, a to najmä vďaka výhodám, ktoré ponúkajú: nelepia sa, sú flexibilné, kvalitné a odolné. Spôsob použitia je jednoduchý a rýchly:

  1. 1. Mydlo na báze glycerínu roztopte v mikrovlnnej rúre alebo vo vodnom kúpeli. V tomto kroku musíme byť obzvlášť opatrní, aby mydlo nevarilo, takže zabránime tomu, aby sa neskôr potil.
    2. Do roztaveného mydla pridajte farbivo a aromatickú esenciu. Môžete sa rozhodnúť pre arómy súvisiace s ezoterikou, ako je škorica, rue, santalové drevo, pomarančový kvet ...
    3. Do tejto zmesi môžete pridať aj ezoterické sušené rastliny.
    4. Naplňte zvolenú formu a počkajte, kým nevyschne, aby sa rozvinula.

Pomocou týchto štyroch jednoduchých krokov budete môcť vyrábať mydlá na rituály. Môžete si vyrobiť mydlá pre šťastie, lásku, prilákať peniaze, napredovať v podnikaní ... Ďalšie možnosti? Ochranné mydlá, na posilnenie páru... Všetko závisí od formy a prísad, ktoré používate.