Fľaše na osviežovač vzduchu do auta

Máš odvahu vyrobiť si vlastný parfum pre auto fľaštičky? V Gran Velada máme k dispozícii všetky potrebné produkty a ukážeme ti, ako ľahko sa dajú vyrobiť doma. Za menej ako 5 minút budeš mať krásny domáci parfum pre auto.

Fľaše na osviežovač vzduchu do auta

Najnovšie príspevky na blogu

Domáci osviežovač vzduchu do auta

Odvažuješ sa vyrobiť si vlastné fľaše na osviežovač vzduchu do auta? V Gran Velada ti dávame k dispozícii všetky produkty, ktoré budeš potrebovať, a ukážeme ti, aké jednoduché je vyrobiť ich doma. Za menej ako 5 minút budeš mať koketný domáci osviežovač vzduchu do auta.

Na výrobu fliaš na osviežovač vzduchu v aute potrebuješ: aromatickú esenciu, alkohol 96 °, vo vode rozpustné farbivo a fľašu, ktorú je možné zavesiť na spätné zrkadlo. Všetky tieto materiály nájdeš v našom internetovom obchode.

Ak chceš začať, vyber fľašu, ktorá sa ti najviac páči. Uvidíš, že máme niekoľko modelov. Sú vyrobené zo skla a sú vyrobené s poréznou drevenou hlavou, ktorá uľahčuje rozptýlenie arómy kúsok po kúsku.

Ďalším krokom je vybrať si vôňu, ktorá sa ti najviac páči pre tvojdomáci osviežovač vzduchu do auta. Máme široký katalóg, ktorý obsahuje stovky aróm: sladké, korenisté, ovocné, citrusové ... K týmto arómam musíme pridať protitypy parfumov, ktoré voňajú veľmi podobne ako komerčné kolínske vody.

S týmito materiálmi je výroba osviežovača vzduchu do auta na mieru veľmi jednoduchá. Musíte urobiť zmes s 30% aromatickou esenciou a 70% 96 ° alkoholu a zabaliť ju do fľaše, ktorá sa vám najviac páči. Položíte ho hore nohami, aby bolo drevo nasiaknuté aromatickou zmesou a ty si môžeš vychutnať tvoj domáci osviežovač auta.

Keď je hotový, stačí urobiť zmes znova a naplniť fľašu. Je to také jednoduché a lacné! Je to jedna z výhod stávkovania na domáci osviežovač auta.

Fľaše do auta s osviežovačom vzduchu sa môžu stať originálnym darčekom, ktorý môžeš dať na svadbách. Môžeš si ho prispôsobiť a ozdobiť obalovými výrobkami, ktoré nájdeš v našom internetovom obchode. Získaš veľmi praktický a užitočný darček za veľmi málo peňazí.