Nádoba na čajové sviečky

Nádoby na metakrylát

V Gran Velada vám dáme k dispozícii tieto metakrylátové nádoby na výrobu čajových sviečok. Sú to priehľadné a odolné metakrylátové nádoby, pomocou ktorých si môžete prispôsobiť svoje čajové sviečky.

Tieto metakrylátové nádoby sú okrúhle. Ak chcete iné modely, v našom internetovom obchode nájdete napríklad metakrylátové nádoby v tvare srdca na výrobu čajových sviečok. Máme aj ďalšie väčšie okrúhle metakrylátové nádoby.


Nádoby na čajové sviečky

Tieto nádoby na čajové sviečky sa predávajú v jednotlivých jednotkách aj v baleniach s množstevnými zľavami. Máme veľkoobchodný a maloobchodný predaj. Musíte si len vybrať potrebné množstvo a spracovať objednávku online.

Okrem týchto nádob budete na výrobu vlastných čajových sviečok potrebovať: vosk GV-03, špeciálny pre tento typ spracovania; tekuté farbivá; Špeciálny knôt na čajové sviečky a kovové držiaky na knôty. S týmito piatimi ingredienciami a krok za krokom, ktoré vám ukážeme nižšie, bude pre vás ľahké vyrobiť domáce čajové sviečky.


Ako vyrobiť čajové sviečky

Berte na vedomie , ako vyrobiť čajové sviečky:

  1. 1. Vosk GV-03 roztopte v hrnci na miernom ohni. Tento vosk je špeciálny na výrobu čajových sviečok, pretože je prírodný, nevypúšťa sadze a má vysokú kvalitu spaľovania. Pamätajte, že budete potrebovať asi 15 gr. na každú sviečku, ktorú chcete vyrobiť.
    2. Keď sa vosk roztopí, nalejte ho do plastového pohára a podľa chuti pridajte tekuté potravinárske farbivo.
    3. Odrežte knôt do uvedenej výšky a vložte ho do kovového držiaka knôtu. Umiestnite ho na dno metakrylátových nádob a nalejte časť roztaveného vosku tak, aby sa prilepil.
    4. Naplňte nádoby s metakrylátom voskom, ak je pri teplote medzi 62 ° a 65 °.
    5. Počkajte, kým vyschnú a budete mať pripravené čajové sviečky.

Kde kúpiť nádobu na čajové sviečky?

Ak hľadáte, kde kúpiť nádobu na čajové sviečky, vstúpte do internetového obchodu Gran Velada. Nájdete tu rôzne modely. Tu si môžete kúpiť aj zvyšok materiálov, ktoré potrebujete na výrobu domácich čajových sviečok. Rýchla preprava. Rôzne spôsoby platby.

Te mostramos cómo