Forma na veľké poháre z cementu

Formy na výrobu pohárov

Formy na výrobu cementových pohárov, s ktorými si môžeš vytvoriť vlastné cementové poháre. Akonáhle ich máš vyrobené, sú ideálne na použitie ako svietniky, mini kvetináče ...

Tieto formy na výrobu pohárov a sú vyrobené zo silikónu, preto sú ideálne na prácu s cementom. Silikón zabraňuje prilepeniu cementu na formu, poskytuje tiež flexibilitu, takže sa veľmi ľahko produkt z formy vyberie.

Ďalšou výhodou je, že formy sú veľmi odolné.  Aby sa formy udržali v perfektnom stave, treba ich umyť studenou vodou, odstrániť zvyšky cementu, ktoré môžu na nej zostať, a dobre osušiť, aby nemali vlhkosť.

Formy na domáci cement

Tieto formy na domáci cement sú špeciálne navrhnuté tak, aby bolo jednoduché vyrobiť vlastné cementové figúrky domácim spôsobom. Formy sú k dispozícii v dvoch veľkostiach. Treba si len vybrať veľkosť, ktorá sa ti najviac páči, a spracovať objednávku online.

Práca s našimi formami na domáci cement je veľmi jednoduchá. Keď máš zmes hotovú, nalej ju do formy a počkaj, kým nevyschne. Ak chcete pohárik vybrať z formy, mnohé z týchto foriem majú otvory, ktoré uľahčujú odstránenie cementu.

Ako vyrobiť cementové poháre?

Výroba cementových pohárov je jednoduchá a rýchla. V Gran Velada nájdeš potrebné materiály, na výrobu vlastných výrobkov doma.

Keď budeš mať pohár hotový, bude skvelý ako svietnik, alebo kvetináč. Ako sa pohár vyrobí? Veľmi jednoducho! Daj roztaviť parafín a po roztavení pridaj do cementu farbivo. Vlož knôt do pohára pomocou držiaka knôtu a nalej tekutý parafín. Keď stuhne, budeš mať vo vnútri cementového pohárika dokonalú sviečku.

Kde kúpiť formy na výrobu okuliarov?

V Gran Velada si môžeš kúpiť formy na výrobu cementových pohárov. Okrem toho nájdeš rôzne iné modely, na vytváranie iných jedinečných figúrok. Prezri si náš katalóg a vyber si svoj obľúbený.

Te mostramos cómo