Vonná omietka

Parfémované štukatúry pripravené na darovanie ako svadobný, krstný alebo prijímací darček. Sú veľmi rôznorodé: napríklad máme parfémované štukatúry s romantickým vzhľadom, ideálne pre svadbu; alebo s detskými tvarmi, ideálnymi pre krsty a prijímanie. Všetky parfémované figúrky sú vyrobené z vodou riediteľnej živice, veľmi odolnej látky, ktorá absorbuje väčšie množstvo esencie a je bielšia a hladšia. Z toho vyplýva naša voľba. Výsledok je veľmi podobný štukatúre a keramike, lenže tento materiál je vysokej kvality.

Vonná omietka

Žiadne produkty

Najnovšie príspevky na blogu

Vonná omietka na rozdávanie

Voňavé sadrové figúrky pripravené na darovanie ako svadobný detail, krst alebo prijímanie. Existujú veľmi odlišné tvary: napríklad máme parfumovanú omietku s romantickým vzduchom, ideálnu na svadbu; alebo s detskými formami, ideálne pre krsty a prijímania. Všetky vonné figúrky sú vyrobené zo živice na vodnej báze, veľmi odolného materiálu, ktorý absorbuje viac esencie a je belší a hladší. Preto sme sa rozhodli. Výsledok je veľmi podobný omietke a keramike, iba tento materiál má vysokú kvalitu.

Musíte si len vybrať model voňavej omietky, aby ste dali , čo sa vám najviac páči, a spracovať svoj nákup! Okrem sadrovej figúrky detail obsahuje šnúru, aby sa dala zavesiť, ozdobnú mašľu grosgrain a priehľadnú celofánovú tašku. Výsledok? Pekný a koketný detail bez toho, aby ste míňali veľa peňazí.

Pri prístupe ku každému modelu vonnej omietky môžete vidieť jej vlastnosti, merania a esenciu , s ktorou bola parfumovaná. Pokiaľ ide o luk, môžete si vybrať farbu, ktorá sa vám páči, v katalógu dostupnom v Gran Velada. V prípade akýchkoľvek otázok neváhajte kontaktovať náš zákaznícky servis.

Parfumovaná omietka je veľmi výsledkom a lacným detailom hostí. Ide o figúrky, ktoré sú zavesené v skrinkách a dverách alebo umiestnené v zásuvkách a vydávajú príjemnú arómu. Ak neviete, čo dať svojim hosťom, parfumovaná omietka bude zaručeným úspechom, pretože je to praktický a funkčný detail, zároveň elegantný a koketný.

Chcete prispôsobiť vonnú omietku? Akonáhle ho máte doma, stačí zapáliť celofán kartónovým štítkom. V hre Gran Velada sme vám dali k dispozícii rôzne modely. Vo všetkých z nich môžete napísať frázu, mená, dátum ... Budete mať 10!

Odvážte sa kúpiť vonnú omietku na rozdávanie. Stačí si vybrať model, ktorý sa vám najviac páči a spracovať nákup prostredníctvom nášho internetového obchodu. Objednávku dostanete v priebehu niekoľkých dní. Nezabudnite v pozorovaniach objednávky uviesť farbu pása s nástrojmi, ktorú uprednostňujete. Budete mať veľkolepý detail pre svojich hostí!