Poháre na mikádos

Na Veľkej Večeri si môžete kúpiť obaly na mikády, ktoré môžete použiť na vytvorenie svojich domácich vonných olejov. Objavíte rôzne fľaše a fľaštičky, ktoré vám poslúžia ako základ pre vytvorenie domácich mikád.

Poháre na mikádos

Žiadne produkty

Najnovšie príspevky na blogu

Poháre na mikádos

V Gran Velada si môžete kúpiť mikádos nádoby , s ktorými si môžete vyrobiť domáce osviežovače vzduchu. Objavíte rôzne fľaše a fľaše, ktoré budú slúžiť ako základ na výrobu domácich mikádos.

Fľaše na mikádos nášho internetového obchodu sú vyrobené zo skla a nájdete ich s rôznymi objemami, od 50 ml do 250 ml. Uvidíte, že existujú zaoblené, štvorcové, frasca kontajnery... Niektoré sú jednoduché a jednoduché a iné majú vyrezávané sklenené dekorácie.

Pri výrobe domáceho mikáda je výber fľaše nevyhnutný na to, aby fungoval perfektne. Požiadavky? Musia mať dobrú základňu, aby poskytovali stabilitu a musia končiť v úzkych ústach, aby ratanové tyče bez problémov držali.

Ak pokojne prechádzate touto sekciou nášho internetového obchodu, uvidíte, že naše prázdne kontajnery pre mikádos spĺňajú tieto požiadavky. Ak chcete získať viac informácií o niektorých fľašiach, skontrolujte podrobnosti, ktoré nájdete v súbore každého produktu.

Ak chcete vytvoriť svoj vlastný mikádos, stačí naplniť ktorúkoľvek z týchto nádob zmesou 96 ° alkoholu a arómy. Podiel? 70% alkoholu + 30% esencie alebo protitypu. Môžete pridať niekoľko kvapiek vo vode rozpustného tekutého farbiva, aby ste im dali nádych farby. Umiestnite ratanové tyče a je to!

V našom internetovom obchode si môžete kúpiť fľaše pre veľkoobchod a veľkoobchod s mikádosom . Niektoré z nich sa predávajú po jednotlivých jednotkách alebo v baleniach. Okrem toho uvidíte, že väčšina z nich má množstevnú zľavu. Všetky tieto informácie nájdete podrobnejšie v produktovom liste.

Vyberte si nádobu mikado, ktorá sa vám najviac páči, a vytvorte si vlastný domáci osviežovač vzduchu mikado! Je to rýchle a ekonomické! Okrem toho majú mikádos ďalšiu veľkú výhodu: nepotrebujú ani batérie, ani elektrinu. Rozptyľujú arómu vďaka pórovitosti ratanového dreva.