Základ na sprchový gél bez SLS

Sprchový gélový základ bez SLS

V spoločnosti Gran Velada si môžeš kúpiť sprchový gél bez obsahu SLS. Ide o formulovaný základ, ktorý sa predáva v polospracovanom stave a je pripravený na obohatenie. Môžeš do neho pridať aktívne zložky, aby mal vlastnosti vhodné pre tvoju pokožku. Môžeš si ho tiež prispôsobiť farbou a vôňou podľa vlastného výberu.

Jednou z veľkých výhod tohto sprchového gélového základu bez SLS je, že neobsahuje sulfáty a je na rastlinnej báze. Medzi jeho zložky patrí napríklad aloe vera. Okrem toho je zložený z jemných povrchovo aktívnych látok, takže pení, ale nevysušuje pokožku. Vďaka tomu je ideálny na výrobu gélov do kúpeľa pre tú najcitlivejšiu pokožku.

Gélový základ na výrobu sprchového gélu bez SLS

Základ na výrobu gélu do kúpeľa bez obsahu SLS je veľmi jednoduchý a rýchly na použitie, pretože ho stačí obohatiť o aktívne zložky podľa tvojej pokožky. Odporúča sa pridať 2 až 4 % vo vode rozpustných účinných látok, napríklad rastlinných výťažkov. Pred výrobou väčšieho množstva sa odporúča urobiť malý test na zistenie toho ako výrobok vyzerá.

Okrem toho možno do tohto základu gélu do kúpeľa bez obsahu SLS pridať niekoľko kvapiek vo vode rozpustnej vône. Je však dôležité mať na pamäti, že v závislosti od pridanej vône sa môže stratiť priehľadnosť. Pokiaľ ide o farbu, môžeš pridať niekoľko kvapiek vo vode rozpustného tekutého farbiva - je to na tebe! To je jedna z výhod voľby ručne vyrábaných výrobkov.

Ako vyrobiť sprchový gél bez SLS

Tu ti krok za krokom ukážeme, ako si vyrobiť sprchový gél bez SLS. Je to veľmi jednoduchý recept, ktorý budeš mať hotový za pár minút a najlepšie na ňom je, že si v ňom môžeš prispôsobiť ingrediencie, ktoré najviac vyhovujú tvojej pokožke.

1.    Odváž si potrebné množstvo základu sprchového gélu bez SLS. Napríklad na prípravu 100 g gélu potrebuješ odvážiť 96 g bázy.

2.    Pridaj vo vode rozpustné aktívne zložky, pričom maj na pamäti, že je povolené maximálne 4 %. Podľa uvedeného receptu by to boli 4 g.

3.    Ak chceš, môžeš pridať niekoľko kvapiek aromatickej esencie a farbivo. Tento krok je dobrovoľný.

4.    Niekoľko minút miešaj, aby sa všetky zložky spojili.

5.    Zafľaškuj a ozdob vybranú nádobu nálepkami na sprchový gél, ktoré nájdeš v našom internetovom obchode.

Kde kúpiť základ na sprchový gél bez SLS?

V internetovom obchode Gran Velada si môžeš kúpiť čistiacu bázu na tvár. Okrem toho ti poskytneme potrebné ingrediencie na obohatenie a prispôsobenie podľa tvojich predstáv. Rôzne spôsoby platby. Rýchle dodanie.

Technické vlastnosti čistiacej bázy na tvár:

  • Zloženie:Voda, kokoamfoacetát sodný, laurylsulfosukcinát disodný, kokamidopropylbetaín, chlorid sodný, kyselina citrónová, extrakt z listov aloe barbadensis, izostearamid MIPA, glyceryl-8 estery arganového oleja, glyceryllaurát, pantenol, fenoxyetanol, etylhexylglycerín, benzoát sorbát draselný

  • Vzhľad: číra, viskózna kvapalina

  • Farba: bezfarebná

  • Rozpustnosť: rozpustný vo vode

  • pH: 5 - 5,5

  • Hustota pri 20 °C: 1,005 - 1,075 kg/l

  • Skladovanie: Skladuj v pôvodnom obale na chladnom a tmavom mieste pri teplote od 5 do 25 °C. Vyhni sa priamemu slnečnému žiareniu. Neskladuj v blízkosti zdrojov tepla.

  • Neobsahuje GMO.

  • Neobsahuje parabény.

  • Netestované na zvieratách.

  • Neobsahuje zložky živočíšneho pôvodu.

Stiahnite si dokumentáciu tu

List Stiahnuť (249.79k)

Karta bezpečnostných údajov Stiahnuť (534.42k)

Te mostramos cómo