Sada, ako vyrobiť masážne tyčinky. Materiály a návod

Domáce masážne tyčinky

Vyrob si vlastné domáce masážne tyčinky rýchlo a jednoducho s touto súpravou od Gran Velada! Vďaka prírodným zložkám získaš tyčinky s hydratačným účinkom. Celkovo si môžeš vyrobiť 12 domácich masážnych tyčiniek, ktoré sa skvele hodia na hydratáciu pokožky po sprchovaní a sú skvelým nápadom na darček!

Výroba týchto domácich masážnych tyčiniek bude veľmi jednoduchá, aj keď nemáš žiadne predchádzajúce skúsenosti. Stačí postupovať krok za krokom podľa návodu v súprave, ktorá obsahuje aj všetky potrebné materiály!

Recept na masážne tyčinky

Na prípravu tohto receptu na masážnu tyčinku potrebuješ tieto ingrediencie. Všetky nájdeš v súprave od Gran Velada.

  • Prírodné kakaové maslo (150 g)
  • Vosk alba (150 g)
  • Mangové maslo (150 g)
  • Vitamín E (5 ml)
  • Aromatická esencia mango (60 ml) (aróma sa môže líšiť podľa dostupnosti)
  • Forma na výrobu masážnych tyčiniek (1 ks so 4 dutinami)
  • Samolepky

Dve hlavné zložky tohto receptu na masážne tyčinky sú mangové maslo a kakaové maslo. Obe sú známe svojimi vyživujúcimi a hydratačnými účinkami. Mangové maslo je bohaté na mastné kyseliny a omega 6, ktoré poskytujú rovnakým dielom hydratáciu a jemnosť. Toto maslo pomáha vytvárať na pokožke malý film, ktorý zabraňuje jej vysušovaniu, spomaľuje starnutie a zvyšuje jej pružnosť.

Prírodné kakaové maslo je známe svojimi účinkami proti starnutiu, pomáha v boji proti celulitíde a aktivuje krvný obeh, keďže jedna z jeho zložiek je podobná kofeínu. Alba vosk pomôže domácim masážnym tyčinkám získať požadovanú konzistenciu a textúru a esencia im dodá nádhernú vôňu.

Ako vyrobiť masážne tyčinky

Zapíš si, ako si vyrobiť masážne tyčinky podľa tohto jednoduchého receptu od spoločnosti Gran Velada. Presné množstvá a podrobné pokyny krok za krokom nájdeš v návode, ktorý je súčasťou súpravy.

  • Odváž kakaové maslo, mangové maslo a alba vosk a roztop ich v mikrovlnnej rúre pri jemnom výkone.
  • Pridaj vitamín E a aromatickú esenciu podľa chuti. Stačí niekoľko kvapiek, aj keď to všetko závisí od sily, ktorú uprednostňuješ.
  • Všetky ingrediencie dobre premiešaj a naplň formu. Počkaj, kým nevyschne a vyklop.

Pre výrobu zvyšných domácich masážnych tyčiniek postup opakuj. Ak ich chceš zachovať v dobrom stave, zabaľ ich do potravinovej fólie a ozdob nálepkami.

Teraz, keď už vieš, ako si vyrobiť masážne tyčinky, pusti sa do práce! Vezmi si súpravu a postupuj podľa tohto návodu. Je to naozaj jednoduché!

Kde kúpiť kit na výrobu masážnych tyčiniek?

Navštív stránku www.granvelada.sk a môžeš si kúpiť sadu na výrobu  masážnych tyčiniek. Je to skvelá voľba ako darček pre milovníkov ručne vyrábanej kozmetiky. Objednaj si ju jednoducho a pohodlne online a objav všetky súpravy od Gran Velada! Ak si nadšencom ručných prác, tieto súpravy si zamiluješ.

UKÁŽEME TI AKO NA TO