Imitácia včelieho vosku na sviečky

Imitácia včelieho vosku

Tento vosk, ktorý si môžeš kúpiť v spoločnosti Gran Velada, je svojimi vlastnosťami veľmi podobný včeliemu vosku. Jeho vzhľad, teplota topenia, pružnosť a celkové správanie sú prakticky rovnaké. Hlavný rozdiel spočíva v cene. Preto sa tento vosk zvyčajne volí v prípadoch, keď chceme získať sviečky podobné sviečkam z včelieho vosku bez toho, aby sme minuli veľa peňazí.

Ide o surový mikrovosk, ktorý je hydrogenovaný a má žltú farbu. Je ideálny na výrobu rôznych druhov sviečok a sviec.

Lacný sviečkový vosk

Ak hľadáš lacný vosk na sviečky, toto je skvelá voľba. Vzhľadovo je veľmi podobný včeliemu vosku a má podobné vlastnosti. Teplota topenia je veľmi podobná, medzi 70 a 75 ºC, má rovnakú pružnosť a je poddajný.

S týmto lacným voskom na sviečky dosiahneš takmer identické výsledky ako s panenským včelím voskom. K výrobe budeš potrebovať aj knôt, formičky, žlté tekuté farbivo na sviečky včelí vosk a esenciu z včelieho vosku. Tieto dve posledné pomôžu dosiahnuť dokonalý výsledok.

Ako vyrobiť voskové sviečky

Ak sa chceš naučiť vyrábať voskové sviečky, tento produkt je skvelou voľbou. Je to výrobok, ktorý sa ľahko používa a prináša kvalitné výsledky.

  • Vosk zohrej na miernom ohni, kým sa úplne neroztopí.
  • Medzitým navleč knôt do foriem, ktoré sa chystáš použiť.
  • Do roztopeného vosku pridaj niekoľko kvapiek esencie a farbiva na požadovanú intenzitu a dobre premiešaj.
  • Naplň formičky a počkaj, kým zmes zaschne, a potom produkt odformičkuj

Stačia štyri kroky a voskové sviečky môžeš vyrobiť rýchlo, jednoducho a lacno. Vyskúšaj to! Tvoje voskové sviečky budú vyzerať skvele.

Kde kúpiť lacný sviečkový vosk?

Na www.granvelada.sk si môžeš kúpiť lacný vosk na sviečky. Okrem toho tu nájdeš všetky materiály, ktoré potrebuješ na výrobu vlastných sviečok. Široká škála produktov. Rýchla preprava. Poradíme ti so všetkým, čo potrebuješ.

Stiahnite si dokumentáciu tu

List Stiahnuť (185.09k)

Karta bezpečnostných údajov Stiahnuť (233.91k)

UKÁŽEME TI AKO NA TO