40 ml kartónové balenie na kozmetiku

Kúpiť kartónové obaly na kozmetiku

V Gran Velada si môžete kúpiť kartónové obaly na kozmetiku , ktoré vynikajú svojou kvalitou. Jedná sa o odolné, praktické a pohodlné nádoby, ktoré sú vyrobené z sulfátovej lepenky. Interiér je obložený hliníkom. Môžu byť recyklované a opätovne použité, takže sú najziskovejšie.

Ak chcete odložiť plasty bokom a prispieť k starostlivosti o životné prostredie, neváhajte a kúpte si tieto kartónové obaly na kozmetiku. Ponúkajú vám rovnaké výhody ako bežné kontajnery, iba v tomto prípade sú vyrobené z lepenky. Objednajte si teraz online a vyskúšajte ich!

Kartóny na krémy

Kartónové nádoby na krémy sa predávajú prázdne, takže ich môžete naplniť výrobkami, ktoré vyrábate doma. Skladajú sa z rúrkovej nádoby a veka, ktoré je umiestnené pod tlakom. Veko má jazýček na jeho vytiahnutie a možnosť ľahkého otvorenia nádoby. Majú jednoduchý a elegantný dizajn a sú veľmi funkčné.

Toto sú hlavné charakteristiky kartónových obalov na kozmetiku, ktoré si môžete kúpiť v našom internetovom obchode:

  • Materiál: sulfátová lepenka + hliník (vo vnútri)
  • Formát: rúrkový
  • Uzáver: tlakový uzáver
  • Približný objem: 40 ml

Balenie na kozmetiku

Balenie je základným prvkom v domácom spracovaní kozmetiky a hygienických výrobkov. Umožňujú zachovať výrobky, uľahčujú pohodlnú aplikáciu a dodávajú jej nádych osobného štýlu. Môžete ich použiť ako na skladovanie, tak aj na získanie originálneho a kreatívneho balenia.

Všetky kontajnery a kontajnery sa vyznačujú odolnosťou, praktickosťou a hospodárnosťou. Jednou z veľkých výhod, ktoré majú, je, že okrem ukladania a uchovávania produktov ich môžete prispôsobiť špecifickými štítkami pre každý z nich. Pozrite sa na sekciu exkluzívnych nálepiek v našom internetovom obchode a nájdite tú, ktorá najlepšie vyhovuje vášmu obalu!

Kde kúpiť kartóny na kozmetiku?

Zadajte www.granvelada.com kúpiť kartónové obaly na kozmetiku. Vybavte svoju objednávku prostredníctvom nášho internetového obchodu rýchlo, pohodlne a bezpečne. Náš zákaznícky servis odpovie na vaše otázky. Rôzne spôsoby platby. Rýchla preprava.

UKÁŽEME TI AKO NA TO