Sada na výrobu darčekov na prvé sväté prijímanie

Podrobnosti o domácom prijímaní

Chcete urobiť domáce sväté prijímanie? V Gran Velada vám dáme k dispozícii kompletnú súpravu na výrobu krásnych mydiel úplne ručne vyrobeným spôsobom.

Súpravy obsahujú všetko, čo potrebujete, a my vám dávame možnosť prispôsobiť si ich výberom formy, ktorá sa vám najviac páči z troch dostupných možností:

  • Modlitba dieťaťa: forma na vytvorenie oválnej tyčinky mydla s úľavou modliaceho sa dieťaťa. Mladý muž sa objaví na kolenách a v ruke nesie kyticu kvetov.
  • Dievča modliace sa: ženská verzia predchádzajúcej formy.
  • Caballito: forma na výrobu mydla vo forme zábavného koňa. Je to dvojrozmerná forma so siluetou poníka.

Mydlá na prijímanie

Výroba vlastných mydiel na prijímanie je jednoduchšia, ako sa môže zdať. Prvá vec, ktorú musíte urobiť, je odvážiť uvedené množstvo mydla. Ak použijete konskú formu, potrebujete 180 g; pre ostatné dve, 150 g pre každý model. Neroztopte dve kilá naraz!

S týmto množstvom mydla môžete naplniť dve formy, ktoré ste si vybrali, a vyrobiť dve tablety. Ako? Mydlo nakrájajte na kocky a roztopte v mikrovlnnej rúre pri miernej teplote bez varu.

Keď je tekutý, pridajte farbivo a aromatickú esenciu a dobre premiešajte. Zostáva len naliať do foriem a čakať, kým nevyschnú. Keďže ide o silikónové formy, tyčinky mydla sa ľahko odstránia, pretože sa nelepia.

Teraz je čas zopakovať operáciu, aby ste získali všetky tabletky! S množstvom mydla, ktoré je súčasťou súpravy a plesňou pre kone, môžete vyrobiť približne 22 tabliet. Medzitým, s formami chlapca, ktorý sa modlí, dostanete asi 28 mydiel na prijímanie, rovnako ako v prípade dievčenskej formy.

Urobte podrobnosti o prijímaní

Detaily prijímania s touto súpravou budú jednoduché a môžu byť zábavnou aktivitou, na ktorej sa zúčastňuje celá rodina, dokonca aj deti, pretože výroba glycerínových mydiel nepredstavuje žiadne riziko.

Musíte len postupovať krok za krokom podľa pokynov, ktoré nájdete v súprave a uvidíte, aké ľahké je urobiť podrobnosti o prijímaní. Výsledok: krásne a originálne mydlá, ktorými prekvapíte rodinu a priateľov.

Čo je v súprave?

  • Biele glycerínové základné mydlo (2 kg)
  • Farbenie vanilkového glycerínového mydla (30 ml)
  • Detská čerstvá dojčenská esencia (30 ml) (aróma sa môže líšiť v závislosti od dostupnosti)
  • Formy (2 rovnaké na výber medzi 3 rôznymi modelmi)

UKÁŽEME TI AKO NA TO