Sada na výrobu sprchového gélu. Materiál a návod

Domáci sprchový gél

S touto súpravou si môžeš vyrobiť domáci sprchový gél v niekoľkých jednoduchých krokoch. Zabudni na kupovanie s komerčnými sprchovými gélmi a pridaj sa k trendu "urob si sám": s touto súpravou je výroba domáceho sprchového gélu veľmi jednoduchá! 

Nájdeš v nej všetky potrebné ingrediencie, nádoby na uskladnenie a niekoľko nálepiek, aby balenie vyzeralo skvele. Všetko, čo musíš urobiť, je postupovať podľa návodu a tvoj recept bude úspešný.

Táto súprava na výrobu domáceho sprchového gélu sa môže stať perfektným darčekom pre milovníkov ručných prác. Ak chceš originálny a praktický darček, daruj túto súpravu od spoločnosti Gran Velada.

Recept na domáci sprchový gél

Toto sú ingrediencie potrebné na prípravu receptu na domáci sprchový gél. Všetky sú súčasťou súpravy:

  • Základ na jednoduchú výrobu sprchového gélu (1 kg).
  • Tekuté farby: fuchsiová, tyrkysová a pistáciová (15 ml každej)
  • Esencia s vôňou banánu (10 ml) (vôňa sa môže líšiť podľa dostupnosti)
  • 100 ml oválne fľaštičky s hliníkovým uzáverom (10 und)
  • Nálepky

Východiskovým bodom pre tento domáci recept na sprchový gél je veľmi ľahko použiteľný základ, ktorý stačí len prispôsobiť. S vonnou esenciou získaš neuveriteľne očarujúcu vôňu a farbivá, 3 rôzne, ti pomôžu získať veľmi pestrý odtieň. S touto súpravou môžeš vyrobiť až 1 kilogram sprchového gélu a zabaliť ho do praktických 100 ml fliaš.

Ako si vyrobiť domáci sprchový gél

Všimni si, ako rýchlo a jednoducho vyrobiť domáci sprchový gél. Je to veľmi jednoduchý recept, ktorý ti zaberie len niekoľko minút:

  • Základ na výrobu sprchového gélu rozdeľ do troch rovnakých nádob.
  • Do každej z nich pridaj iné farbivo a niekoľko kvapiek vonnej esencie.
  • Všetky zložky dobre premiešaj, kým sa dokonale nespoja.
  • Naplň nádobky a ozdob ich nálepkami.

Návod na výrobu domáceho sprchového gélu krok za krokom je veľmi jednoduchý, preto ho vyskúšaj a dosiahni doma skvelé výsledky.

Kde kúpiť súpravu sprchového gélu?

Na stránke www.granvelada.sk si môžeš kúpiť súpravu na výrobu domáceho sprchového gélu. Objednaj si ju online z domu a dostaneš ju už o niekoľko dní. Pozri si všetky naše súpravy a vyber si tú svoju obľúbenú! Široký katalóg. Rýchle dodanie.

UKÁŽEME TI AKO NA TO