Sada na výrobu morských mydiel. Materiál a návod

Mydlá s morskou tematikou

Začni ľahko vo svete ručne vyrábaných mydiel s touto súpravou na výrobu mydiel s morskou tematikou. Je cenovo dostupná pre každého a naučíš sa vyrábať glycerínové mydlá, v tomto prípade s morskými tvarmi. Obsahuje materiály a pokyny krok za krokom, vďaka ktorým to bude veľmi jednoduché.

S touto súpravou získaš morské mydlá v miniatúrnych veľkostiach v tvare mušlí, morských koníkov, ulít, hviezdic... Výsledné mydlá merajú od 3 do 5 cm v závislosti od figúrok.

Ručne vyrábané mydlá s morskou tematikou

Toto je zoznam materiálov obsiahnutých v súprave na výrobu ručne vyrábaných morských mydiel:

  • Transparentné-glycerínové mydlo (500 gr)
  • Tekuté farbivá na glycerínové mydlo: tyrkysová a smaragdovo zelená (po 20 ml)
  • Aromatická esencia Stredozemné more (20 ml) (vôňa sa môže líšiť podľa dostupnosti)
  • Silikónová forma na morské tvary

Ako vyrobiť mydlá s morskou tematikou

Nauč sa vyrábať morské mydlá s touto súpravou od spoločnosti Gran Velada! Uvidíš, aké je to jednoduché. V skutočnosti je táto súprava navrhnutá tak, aby bola ľahko použiteľná pre každého, či už má predchádzajúce skúsenosti s výrobou mydiel, alebo nie. Postup krok za krokom je veľmi jednoduchý a ľahko sa dodržiava:

  • Glycerínový základ mydla nakrájaj na kocky a roztop ho v mikrovlnnej rúre alebo vo vodnom kúpeli. Najdôležitejšie je, aby sa nevaríl, takže to musíš robiť postupne a neustále odstraňovať mydlo, ktoré sa už roztopilo.
  • Keď je rozpustené, pridaj aromatickú esenciu a farbivo podľa vlastnej chuti. Stačí niekoľko kvapiek každého z nich.
  • Naplň formu a postriekaj mydlo alkoholom tak, aby v ňom nevznikali bublinky.
  • Počkaj, kým zaschne, a vyber mydlá z formy.

Keď sa naučí vyrábať tieto mydlá s morskou tematikou, stačí už len zopakovať postup a zmeniť farbivo. Budú vyzerať skvele!

Kde kúpiť kit na výrobu morského mydla?

V internetovom obchode Gran Velada si môžeš kúpiť kit na výrobu mydiel s morskou tematikou, takže môžeš začať s domácou prípravou mydiel. Je to tiež skvelá možnosť robiť tvorivú činnosť s deťmi. Získaj ho a vytvor si vlastné mydlá!

UKÁŽEME TI AKO NA TO