Tyčinky pre mikádo

Ratanové tyčinky pre difúzory

Ak hľadáš kvalitné mikádo tyčinky, v našom internetovom obchode ti ponúkame ratanové tyčinky pre difúzory. Predávajú sa podľa hmotnosti, od 10 g. Sú dlhé 19 cm a hrubé približne 2,5 mm. 10 g predstavuje cca 20 tyčiniek mikádo.

Tieto ratanové tyčinky pre difúzory vynikajú tým, že sú veľmi porézne a priepustné. To uprednostňuje, aby sa drevom rýchlo impregnovala esencioa a aróma sa rozptýlila po celej miestnosti.

Pri výrobe mikáda nemôžu chýbať ratanové tyčinky pre difúzory. Tieto osviežovače vzduchu sa ľahko vyrábajú a sú ideálne na aromatizáciu malých miestností. Ak sa ich rozhodneš umiestniť na veľký priestor, odporúčame ti rozmiestniť niekoľko difúzorov po miestnosti. Týmto spôsobom sa jeho sila znásobí a parfum si všimnete v každom rohu.

Mikado tyčinky osviežovač vzduchu

Na výrobu tohto typu difúzorov potrebuješ okrem tyčiniek mikado a osviežovača vzduchu sklenenú nádobu, aromatickú esenciu alebo prototyp parfumu a alkoholu 96 °. Môžeš tiež pridať niekoľko kvapiek vo vode rozpustného farbiva.

Ako sa vyrába mikádo? Veľmi jednoduché. Je potrebné zmiešať 70% alkoholu 96 ° a 30% esencie alebo prototypu. Nalej ho do nádoby a vlož dovnútra niekoľko tyčiniek osviežovača vzduchu mikado.

Odporúča sa, aby tieto tyčinky pre mikádo vyčnievali asi 10 cm. Postupne budú impregnované aromatickou zmesou a prispejú k rozptýleniu arómy. Môžeš ich otočiť tak, aby nasiakli na druhej strane. Ak chceš zvýšiť intenzitu arómy, môžeš tyčinky otáčať každé 3 alebo 4 dni.

Tyčinky Mikado

Tyčinky Mikado sú základnou súčasťou týchto osviežovačov vzduchu. To je dôvod, prečo nebude stačiť len tak hocijaký typ paličky. Musí byť špeciálna a vyrobená z ratanu, aby sa podporila disperzia arómy.

Tento typ osviežovačov vzduchu má dvojaký cieľ: na jednej strane aromatizujú vďaka sile a dávke svojich esencií pomocou tyčiniek mikádo; A navyše má dekoratívnu funkciu, pretože tieto poháre zdobia police alebo stoly, ktoré dodávajú elegantný nádych vašim izbám alebo kancelárii.

Kde kúpiť ratanové prúty?

V Gran Velada si môžeš kúpiť ratanové tyčinky podľa hmotnosti. Nájdeš tu rôzne balenia s malým a veľkým množstvom. Predávame maloobchod aj veľkoobchod, od 10 g do 10 kg. Máme množstevné zľavy.

UKÁŽEME TI AKO NA TO