Vlastná obdĺžniková forma na sviečky

Vlastná forma na sviečky

Vlastná forma na sviečky obdĺžnikového tvaru. Je vyrobený zo silikónu a vyznačuje sa odolnosťou, odolnosťou a pružnosťou. K tomu musíme dodať, že je nepriľnavý, takže sa ľahko odvíja bez použitia akéhokoľvek typu uvoľňovacieho prostriedku. Dá sa prispôsobiť iniciálami, ktoré uvediete.

Pred dokončením nákupu musíte v sekcii pozorovaní uviesť, ako ich chcete prispôsobiť, to znamená text a dátum. V prípade akýchkoľvek otázok týkajúcich sa personalizovaných produktov môžete kontaktovať náš zákaznícky servis, poslať e-mail na support@granvelada.com alebo zavolať na číslo 976 86 74 74.

Práca s ním je veľmi pohodlná a jednoduchá! Keď ho dokončíte, stačí ho vyčistiť studenou vodou a dobre vysušiť, aby nezostala žiadna vlhkosť. Uchovávate ho na mieste, kde im nedáva priame svetlo a bude udržiavaný v dobrom stave.

Forma na výrobu sviečok

Forma na výrobu sviečok je jedným z riadov, ktoré nemôžu chýbať v spracovaní. Budete tiež potrebovať:

  • Vosk GV-20
  • Aromatická esencia
  • Voskovaný knôt
  • Tekuté farbivo na sviečky

Všetky materiály na výrobu sviečok nájdete v internetovom obchode Gran Velada. Dali sme vám k dispozícii široký katalóg foriem, aby ste mohli vyrobiť nespočetné množstvo figúrok.

Ako vyrobiť sviečky s touto formou

Chcete vyrábať sviečky s touto formou? Postupujte krok za krokom jednoducho:

  • Knôt navlečte do formy, prejdite ho z jedného konca na druhý a na vrch ho upevnite držiakom knôtu. Forma už má otvory, ktoré ju uľahčujú.
  • Vosk GV-20 roztopte v hrnci na miernom ohni.
  • Pridajte niekoľko kvapiek aromatickej esencie a farbiva a dobre premiešajte.
  • Formu položte na hladký povrch, naplňte ju a nechajte ju vyschnúť v priestore bez prievanu a tam, kde nie je príliš studená, aby sa nenasávala. Ak nasáva, naplňte roztaveným voskom a nechajte uschnúť.
  • Rozložte sviečku, keď úplne vychladne. Povrch chrbta môžete žehliť tak, aby bol veľmi hladký.

Kde kúpiť formy na sviečky?

Zadajte www.granvelada.com a môžete si kúpiť formy na sviečky a na nekonečné spracovanie domácich majstrov. Široký sortiment foriem na výrobu mydiel, sviečok, sadry, keramiky... Exkluzívny dizajn. Kvalita a dobrá cena! Rýchla doprava a rôzne spôsoby platby.

Te mostramos cómo