Prírodné farbivo beta-karotén

Prírodné žlté farbivo

Prírodné farbivo beta-karotén , ktoré si môžete kúpiť v Gran Velada, je 100% prírodný pigment. Je ideálny na farbenie vašich domácich prípravkov! Predáva sa v prášku a s malým množstvom môžete svojim mydlám, krémom, maskám, šampónom, gélom dodať zábavný nádych farby ... Získava sa syntézou fermentáciou huby Blaskeslea Trispora. Toto farbivo obsahuje beta-karotén rozpustený v oleji a rozptýlený, okrem iného, v arabskej gume.

V závislosti od množstva použitého prírodného sfarbenia získate rôzne odtiene. Okrem toho sa farba môže líšiť aj v závislosti od produktu, v ktorom ho používate. Napríklad, ak ho pridáte do krému, získate iný tón, ako keby ste ho zahrnuli do mydiel. Samozrejme, s malou dávkou stačí priniesť farbu do vašich spracovaní.

Technické informácie:

  • Vzhľad: žltooranžový prášok
  • Rozpustnosť: dispergovateľná vo vode
  • Koncentrácia: ≥ 1% beta-karotén
  • Skladovanie: uchovávajte pri teplote do 20ºC, chráňte pred svetlom a tesne uzatvorte.

Ako používať prírodný farbiaci prášok?

Použitie tohto prírodného práškového farbiva je veľmi jednoduché a stačí postupovať podľa tipov uvedených nižšie. Je dispergovateľný vo vode. Ak ho chcete použiť, jednoducho zmiešajte štipku prášku vo veľmi malom množstve vody. Odporúča sa, aby ste to urobili v malte, keramike alebo skle, aby ste rozbili farebné častice a dosiahli lepšie výsledky.

Keď máte homogénnu zmes bez hrudiek, pridajte ju do zvyšku formulácie. S týmto tipom sa vyhnete tomu, aby škvrny farby zostali nerozptýlené alebo aby farbivo dekantovalo. Ako prírodné farbivo má obmedzenú odolnosť voči svetlu, teplu a kyslosti, takže farba sa môže časom mierne líšiť.

Prírodné farby

Toto farbivo je súčasťou kompletného katalógu prírodných farbív , ktoré si môžete kúpiť v našom internetovom obchode. Pozrite sa na všetko, čo máme a poznáte ich vlastnosti!

Všetky z nich vám umožnia farbiť kozmetiku a domáce mydlá úplne prirodzeným spôsobom. Krémy, masky, gély, šampóny, mydlá, masážne sviečky... akékoľvek spracovanie, ktoré urobíte doma, bude mať peknú farbu s týmito prírodnými farbivami Gran Velada.

Kde kúpiť prírodné farbivo beta-karotén?

V www.granvelada.com si môžete kúpiť prírodné beta-karoténové farbivo. Nájdete tu tiež širokú škálu farbív pre vaše domáce prípravky. Musíte si len vybrať farbu, ktorá sa vám najviac páči, požadované množstvo a spracovať objednávku. V prípade akýchkoľvek otázok sa môžete obrátiť na náš zákaznícky servis. Rôzne spôsoby platby. Rýchla preprava.

Stiahnite si dokumentáciu tu

List Stiahnuť (518.72k)

UKÁŽEME TI AKO NA TO