5 ml dóza Elegance

Kúpte si 5 ml nádobu

Odvážte sa kúpiť túto prázdnu 5 ml nádobu , naplniť domácou kozmetikou! Je vyrobený z polopriehľadného plastu a skladá sa z troch častí: nádoby, skrutkovacieho uzáveru a uzávierky. Má zaoblený tvar, užší podklad a je veľmi praktický na vzorky krémov, make-upu, domácich balzamov na pery alebo tiež na prípravu cestovných setov.

V Gran Velade si môžete kúpiť 5 ml dózu v jednotlivých jednotkách alebo v baleniach, podľa vašich potrieb. Môže sa opätovne použiť a recyklovať.

Malé nádoby na vzorky

Malé nádoby na vzorky vám ponúkajú možnosť nosiť svoju obľúbenú kozmetiku vždy so sebou, pretože zaberajú veľmi málo miesta vo vašej taške alebo toaletnej taške. Môžete ich naplniť vzorkami vašich obvyklých krémov na ruky, make-upu alebo domácich balzamov na pery. Sú tiež veľmi dobrou voľbou na prípravu súprav s niekoľkými rôznymi vzorkami na rozdávanie.

Pridanie niektorých nálepiek alebo nejakej dekorácie bude vyzerať najoriginálnejšie a najatraktívnejšie. Na našich webových stránkach nájdete malé poháre na vzorky rôznych veľkostí a veľmi užitočné ponúkajú vzorky domácej kozmetiky, ktorú vyrábate.

Poháre na balzamy na pery

Výroba vlastných balzamov na pery doma as prírodnými zložkami je naozaj jednoduchá a s týmito mini pohármi na balzamy na pery si môžete vyrobiť súpravy s balzamami, ktoré sa vám najviac páčia.

Ak hľadáte poháre na balzamy na pery, mini fľaštičky s objemom 5 ml. sú na to ideálne. Zaberajú veľmi málo miesta a sú veľmi pohodlné na vyplnenie.

V blogoch Gran Velada nájdete množstvo receptov na prípravu domáceho balzamu na pery, ktorým môžete dať osobný nádych.

Kde kúpiť 5 ml nádobu?

Na webovej stránke Gran Velada si môžete kúpiť 5 ml nádobu. Uskutočnenie objednávky online, pohodlným a jednoduchým spôsobom. Rýchla doprava do Španielska a EÚ. Veľkoobchod a maloobchod.

Te mostramos cómo