Súprava 6 cestovných kontajnerov

Prázdne cestovné kontajnery

Súprava obsahuje 6 prázdnych cestovných kontajnerov , aby ste ich mohli počas cestovania naplniť nevyhnutnými vecami. Sú v mini formáte, ideálne na vytvorenie cestovnej tašky na niekoľko dní. Tieto nádoby je možné opätovne použiť a recyklovať.

Toto sú približné rozmery prázdnych cestovných kontajnerov, ktoré si môžete kúpiť v Gran Velade. Predávajú sa v kompletnej sade:

  • 3,3 x 10,5 cm (nádoby s tmavomodrým a zeleným uzáverom)
    2,5 x 5,8 cm (nádoba s ružovým uzáverom)
    3,5 x 2,5 cm (nádoby s fialovým a tyrkysovým uzáverom)
    3,5 x 2 cm (nádoba s oranžovým uzáverom)

Tieto prázdne cestovné kontajnery sú vyrobené z PET, vysoko kvalitného plastu, vhodného najmä na balenie kozmetiky. Sú to odolné kontajnery a súprava je veľmi praktická, užitočná a funkčná.


Plastové cestovné prepravky

Tieto plastové cestovné kontajnery sú ideálne na naplnenie vašich výrobkov a výrobu toaletnej tašky v mini formáte. V nich môžete zabaliť sprchový gél, šampón, odstraňovač make-upu, micelárnu vodu, rúže, tuhý parfum, krém na tvár, očné kontúry ... Sú veľmi univerzálne, pohodlné a praktické!

Plastové cestovné kontajnery v našom internetovom obchode sú priehľadné, takže dokonale vidíte, čo je vo vnútri. Okrem toho žiadny z nich nepresahuje 100 ml, takže sú skvelé, ak sa chystáte nahrať toaletnú tašku do kabíny lietadla. Medzi 6 prázdnymi cestovnými nádobami sa pridáva celkový objem 190 ml.


Balenie cestovnej súpravy

Cestovná súprava na balenie, ktorú si môžete kúpiť v Gran Velade, pozostáva z:

  • Dve balenia po 65 ml, každé s vrchným uzáverom (tmavomodrá a zelená)
    20 ml balenie so skrutkovacím uzáverom (ružové)
    Dve balenia po 15 ml, každé so skrutkovacím uzáverom (fialová a tyrkysová)
    10 ml balenie so skrutkovacím uzáverom (oranžová)

Jednou z veľkých výhod tohto balenia cestovnej súpravy je, že každý z nich je dodávaný s vekom inej farby, takže ich môžete jasne odlíšiť. Môžete ich tiež prispôsobiť pomocou nálepiek na kozmetiku, ktoré nájdete v našom internetovom obchode.


Kde kúpiť prázdne cestovné kontajnery?

Vstúpte do internetového obchodu Gran Velada a kúpte si prázdne cestovné kontajnery. Okrem tejto cestovnej súpravy tu nájdete mnoho ďalších prázdnych kontajnerov, ktoré môžete použiť na výrobu vlastnej súpravy. Kvalita za najlepšiu cenu. Rýchla preprava.

UKÁŽEME TI AKO NA TO