Pečiatka na mydlá s vianočnými zvončekmi

Pečiatky na ručne vyrábané mydlá

Pečiatky na ručne vyrobené mydlá sú jednoduchým, rýchlym a pohodlným spôsobom zdobenia mydiel. Jednoducho sa používajú a výsledok bude veľmi nápaditý.

Ide o model pečiatok na ručne vyrábané mydlá s vianočnou tematikou. Dizajn je jednoduchý, ideálny na ručne vyrábané mydlá. Hlavným motívom tejto pečiatky sú krásne vianočné zvončeky.

Mydlové pečiatky

Tieto pečiatky na pečiatkovanie mydiel sú odolné a dlho vydržia. Možno ich použiť na zdobenie glycerínových aj olejových mydiel, pretože sú univerzálne.

Po skončení práce s nimi je dôležité ich dobre vyčistiť. Najlepšie je vyčistiť ich studenou vodou a mydlom alebo odstrániť zvyšky mydla, ktoré na pečiatkach môžu priľnúť, pomocou drevenej paličky alebo malej kefky.

Pečiatky sa nemôžu umývať v umývačke riadu, pretože voda je veľmi horúca a mohla by ich zdeformovať. Vďaka týmto malým trikom ti mydlové pečiatky vydržia dlhé roky.

Ako pečiatkovať mydlá?

Práca s pečiatkami je veľmi jednoduchá. Ak ťa zaujíma, ako zapečatiť mydlá, prečítaj si nasledujúci postup.

  1. Na pečiatku nastriekaj 96º alkohol.
  2. Navlhčenú pečiatku obal v troche kozmetického prášku zo sľudy.
  3. Silno pritlač pečiatku na mydlo, aby sa zvončeky pekne vryli do mydla.

Pečatenie mydiel je rýchle a jednoduché. Alkohol sa používa na prevenciu pred prilepením mydla na pečať a sľuda sa používa ako dekorácia, ktorá dodá mydlám elegantnejší a sofistikovanejší vzhľad.

Ak sa chystáš pečiatkovať olejové mydlá, odporúča sa pečiatkovať ich pred saponáciou, aby neboli príliš tvrdé. Bude to tak oveľa jednoduchšie.

Kde kúpiť pečiatky na mydlá?

V internetovom obchode Gran Velada si môžeš kúpiť pečiatky na mydlá. Máme široký katalóg s rôznymi tvarmi, veľkosťami a témami. Nájdeš tu pečiatky na detské mydlá, mydlá s vianočnou tematikou, pečiatky na výrobu mydiel ako svadobnej výslužky... Nájdi si tú, ktorá sa ti najviac páči.

UKÁŽEME TI AKO NA TO