Mini tesnenie pre mydlá fleur-de-lis

Pečiatky na ručne vyrábané mydlá

Ručne vyrábané mydlové tesnenia sú jednoduchou, rýchlou a pohodlnou voľbou pri zdobení mydiel pre domácich majstrov. Ľahko sa používajú a získate veľmi atraktívne výsledky. V internetovom obchode Gran Velada nájdete širokú škálu mydlových pečiatok, perfektnú možnosť, ako zanechať svoju osobnú stopu na mydlách, ktoré vyrábate doma!

Najlepšie zo všetkého je, že potrebujete iba dve zložky: mydlové tesnenia a 96 ° alkohol, aby ste dosiahli dokonalý výsledok. Môžete tiež zahrnúť kozmetické sľudy, aby ste mali nádych lesku. Všetky ingrediencie nájdete tu.


Mydlové pečiatky

Tieto mydlové pečiatky sú pevné a odolné. Môžu byť použité na ozdobenie glycerínu aj olejových mydiel. Preto, sú veľmi všestranné.

Po dokončení práce s nimi je dôležité ich dobre vyčistiť. Najlepšie je to urobiť so studenou vodou a mydlom. Ďalšia možnosť: odstráňte zvyšky mydla, ktoré sa dajú prilepiť dreveným špáradlom alebo malou kefou.

Samozrejme, je dôležité mať na pamäti, že ich nemožno vložiť do umývačky riadu, pretože voda je veľmi horúca a mohla by ich deformovať. S týmito malými trikmi získate svoje mydlové pečiatky, ktoré vám vydržia mnoho rokov.


Ako utesniť mydlá?

Práca s nimi je veľmi pohodlná. Ak vás zaujíma, ako utesniť mydlá , všimnite si krok za krokom, ktorý podrobne uvádzame nižšie.

  • Na tesnenie nastriekajte alkohol 96 °.
    Potiahnite tesnenie navlhčené v malej kozmetickej sľude.
    Stlačte mydlo tak, aby bolo zaznamenané.

Vidíte, ako je tesnenie mydiel jednoduché a rýchle. Alkohol sa používa tak, aby sa mydlo nelepilo na tesnenie a sľudu ako dekoráciu, aby mydlá získali elegantnejší a sofistikovanejší povrch.

Ak sa chystáte utesniť olejové mydlá, odporúča sa ich pred zmydelnením opečiatkovať, aby neboli príliš tvrdé. Takto to bude oveľa jednoduchšie.


Kde kúpiť mydlové známky?

V internetovom obchode Gran Velada si môžete kúpiť známky na mydlá. Máme veľmi široký katalóg s rôznymi tvarmi, veľkosťami a témami. Nájdete tu pečiatky na detské mydlá, s vianočnou tematikou, iné na výrobu mydiel ako svadobný detail ... Pozrite sa a nájdite ten, ktorý sa vám páči najviac.

Te mostramos cómo