Samolepky apicola produkt

Včelárske nálepky

S našimi včelárskymi nálepkami môžete ozdobiť svoje domáce výtvory, ktorých hlavnou ingredienciou je med alebo vosk. Sú podlhovasté a budú vyzerať skvele s medovými mydlami alebo sviečkami z včelieho vosku.

Jedná sa o predĺžené včelárske samolepky, navrhnuté v jemných farbách. Prevláda teplý sivý a medový tón. Majú krásnu potlač v tvare úľa a v strede štítku si môžete prečítať: "ručne vyrobený prírodný produkt".


Včelie nálepky

V týchto včelích nálepkách poskytujú originálny nádych malé včely, ktoré sú distribuované po celej etikete. Okrem krásneho dizajnu sú tieto nálepky odolné a dokonale priľnú na rôzne povrchy, ako je sklo, plast, lepenka ...

Vaše včelárske výrobky budú mať zábavný a jedinečný nádych vďaka týmto včelím nálepkám. Predávajú sa v blistrových baleniach a všetky obsahujú rôzne modely týchto štítkov.


Prírodné balenie

Ak chcete dať svojim domácim výrobkom prirodzený obal , nič ako tieto nálepky včelárskych výrobkov. Napríklad, ak ste vyrobili medové mydlo, môžete ho zabaliť do priehľadného papiera a umiestniť okolo neho jednu z týchto včelích značiek.

Ďalšia možnosť prírodného balenia? Vložte sviečky z včelieho vosku do papierovej škatule zo sulfátového papiera a pomocou týchto včelích nálepiek krabicu zatvorte a ozdobte. Budete mať ideálny darček s jednoduchým a elegantným prírodným balením!


Kde kúpiť etikety apicola?

V Gran Velada si môžete kúpiť včelárske štítky. Okrem toho máme široký katalóg nálepiek, takže môžete označiť a zabaliť svoje domáce výrobky. Predávajú sa v blistrových baleniach s množstevnými zľavami. Rýchla preprava.

Te mostramos cómo