Ručne vyrábané samolepky

Etikety pre remeselné výrobky

Nálepky s arabeskou

Ak hľadáte etikety na ručne vyrábané výrobky, v Gran Velada vám ponúkame rôzne modely, ako je tento, ktorý vám predstavujeme. Jedná sa o krásne ručne vyrábané nálepky s arabeskou potlačou.

Tieto štítky pre remeselné výrobky sa predávajú v blistrových baleniach. Musíte si len vybrať model, ktorý sa vám najviac páči, a spracovať objednávku. Uvidíte, že vzor je rovnaký, odtiene sa menia.


Zatváracie nálepky

Tento model štítkov je ideálny na použitie ako uzatváracie nálepky, pretože sú predĺžené. V strede nálepky si môžete prečítať: "Ručne vyrábaný výrobok s láskou".

Ak ich chcete použiť ako uzatváraciu nálepku, stačí si zaobstarať krabicu alebo darčekovú tašku. Vyplníte ho detailom, ktorý ste si vybrali, a na jeho ozdobenie použijete jeden z týchto štítkov. Budete mať veľmi koketný darček!


Baliace nálepky

Ďalšou možnosťou je použiť tieto nálepky na balenie. Príklad? Môžete si vyrobiť tyčinku domáceho mydla, zabaliť ju voskovým papierom alebo priehľadným celofánovým papierom a umiestniť okolo nej jeden z týchto štítkov. Uvidíte, aký krásny výsledok!

Vypustite svoju najkreatívnejšiu stránku a využite tieto nálepky na zabalenie naplno! Rýchlo a s malými peniazmi získate niekoľko pekných detailov, ktoré môžete rozdávať pri oslavách a udalostiach.


Kde kúpiť štítky na ručne vyrábané výrobky?

V Gran Velade nájdete, kde kúpiť etikety na ručne vyrábané výrobky. Prezrite si náš katalóg a nájdite svoj obľúbený model. Online objednávky. Rôzne spôsoby platby. Rýchle dodávky.

Te mostramos cómo