Lepiace viečka na ekologické sviečky

Viečka na sklenené nádoby

Tieto viečka sklenených nádob sú lepiace a vytlačené na plastovom papieri. Používajú sa ako uzáver v sklenených nádobách, ako sú jogurtové poháre, aj keď priľnú aj k iným povrchom, ako je plast alebo hliník.

Tieto veká na sklenené nádoby sú dizajnom Gran Velada. Vyznačujú sa vodeodolnosťou a potlačou v polomatnom prevedení. Majú zaoblený tvar a majú pútko na dokonalé prilepenie a odpojenie veka.


Ekologické nálepky

Tieto kryty sú ekologické nálepky s veľmi sviežim a prírodným dizajnom. Dominujú v nej zelené tóny a dá sa čítať "Ekologická sviečka". Sú ideálne na zatváranie vonných sviečok do jogurtových pohárov, pretože aróma sa zhromažďuje vo vnútri a keď otvoríte veko, intenzita zápachu je oveľa vyššia.

Tieto ekologické nálepky budú vyzerať skvele na týchto kontajneroch, ktoré si môžete kúpiť v našom internetovom obchode:

Domáce ekologické sviečky

Výroba domácich ekologických sviečok je jednoduchá a získate úplne prírodné sviečky. V našom internetovom obchode nájdete potrebné materiály na ich ručnú výrobu.

Recept na výrobu domácich ekologických sviečok je jednoduchý a rýchly. Tu je základný krok za krokom:

  • 1. Roztopte sójový vosk vo vodnom kúpeli a nalejte do vysokej nádoby na voskovanie knôtov. Stačí ich niekoľkokrát ponoriť a nechať uschnúť.
    2. Zmiešajte sójový vosk a použitý olej a zohrejte ich vo vodnom kúpeli.
    3. Pridajte esenciálny olej a dobre premiešajte.
    4. Nalejte zmes do pohárov.
    5. Nechajte to trochu stuhnúť a knôty.
    6. Nádoby uzavrite lepiacimi uzávermi.

Kde kúpiť viečka na sklenené nádoby?

V Gran Velade si môžete kúpiť viečka na sklenené nádoby. Sú dostupné v blistrových baleniach. Okrem tohto modelu máme na ten istý účel aj iné návrhy. Nájdete ich v našom internetovom obchode. Niektoré z nich je možné prispôsobiť.

UKÁŽEME TI AKO NA TO