Nálepky na sviečky v skle

Etikety pre aromatické sviečky

Vonné štítky sviečok sú lepivé a predávajú sa spolu s hliníkovým vekom na uzavretie sklenených pohárov. Sú vyrobené z plastového papiera, odolné a vodeodolné. Predávajú sa v blistrových baleniach.

Tieto štítky pre vonné sviečky sú tvorené predĺženým pásikom s kruhom v strede, v ktorom je "vonná sviečka" napísaná v inej typografii v závislosti od modelu, ktorý si vyberiete. Sú ideálne na zdobenie sviečok v skle, pretože ich môžete umiestniť spolu s hliníkovým vekom ako tesnenie a na boku.

Skvele budú vyzerať napríklad v týchto kontajneroch, ktoré si môžete kúpiť aj v našom internetovom obchode:


Modely štítkov sviečok

V Gran Velada máme množstvo modelov etikiet pre sviečky , aby sme ich mohli prispôsobiť originálnym a odlišným dizajnom. Sú navrhnuté našimi kreatívcami, takže sú úplne jedinečné a exkluzívne, tieto návrhy nenájdete na iných webových stránkach. Konkrétne tieto modely štítkov pre vonné sviečky je možné zakúpiť v troch rôznych štýloch:

  • Tropické: v zelených a ružových tónoch, s dekoráciou kvetov a listov.
    Retro: v tmavosivom tóne s rovnými čiarami a geometrickými vzormi.
    kvetinové: vo svetlých odtieňoch modrej, ružovej a oranžovej, zdobené kvetinovými motívmi.

Personalizované aromatické sviečky

Ak chcete vytvoriť svoje vlastné personalizované vonné sviečky , budete sa musieť len rozhodnúť, akú aromatickú esenciu a farbivo jej dáte. S týmito tromi modelmi etikiet ich môžete ozdobiť štýlom, ktorý im najviac vyhovuje, kvetinovým pre vône a jemnejšie farby, tropickým pre exotickejšie esencie alebo retro.

Získajte tieto nálepky, aby ste svojim personalizovaným vonným sviečkam dodali konečný nádych. Budú skvelé na rozdávanie alebo ako podrobnosti o hosťoch pre udalosti.


Kde kúpiť etikety pre aromatické sviečky?

Na webovej stránke Gran Velada nájdete, kde kúpiť etikety pre aromatické sviečky s exkluzívnym dizajnom. Stačí zadať objednávku online a dostanete ju vo veľmi krátkom čase. Nezabudnite si vybrať model, ktorý sa vám najviac páči, a množstvo, ktoré potrebujete! Rýchla doprava do Španielska a EÚ.

Te mostramos cómo