Nemigrujúce okrové mydlové farbivo

Farbivá, ktoré nemigrujú kvôli glycerínovému mydlu

Práškové pigmenty pre glycerínové mydlo dostupné v Gran Velada sú kozmetické, vysoko kvalitné a s veľmi dobrými výsledkami. Ich najdôležitejšia výhoda: nemigrujú. Čo znamená, že pri výrobe mydiel rôznych farieb sa tieto nebudú navzájom miešať. Farby zostanú stabilné a dobre definované od seba.

Hlavné rysy:

  • Nemigrujú.
  • Stabilný voči svetlu a vysokým teplotám.
  • Vysoký stupeň tónovania: s veľmi malým množstvom získate intenzívne farby.
  • Časom degradujú menej.

Ako sa používajú nemigrujúce práškové pigmenty?

Použitie tohto typu pigmentov je jednoduché a neznamená veľké ťažkosti. Jednoducho musíme rozpustiť v keramickej alebo sklenenej miske štipku práškového pigmentu spolu s niekoľkými kvapkami 96 ° alkoholu. Je nevyhnutné ju dobre rozdrviť, aby sa častica rozbila a farba sa rozptýlila. Akonáhle sú integrované, alkohol a pigment, úplne ich pridáme do roztavenej zmesi glycerínového mydla a miešame, kým farba nebude jednotná.

S pigmentovým práškom ušetríte na farbive, pretože budete môcť vyrobiť oveľa viac mydiel vďaka tomu, že množstvo farbiva potrebné na získanie dobrej farby je minimálne.

Ak chceme vyrábať mydlá rôznych farieb alebo podľa techniky mramorovania, je nevyhnutné používať pigmenty, ktoré nemigrujú. Týmto spôsobom dosiahneme, že s prechodom dní sa farby navzájom nemiešajú, čím sa znetvoruje vzhľad mydiel.

Navštívte náš blog a objavte rôzne návody, kde vysvetľujeme najoriginálnejšie techniky použitia pigmentov, ktoré nemigrujú, ako aj stovky nápadov, ktoré budú slúžiť ako inšpirácia pri vytváraní vašich výtvorov.

Stiahnite si dokumentáciu tu

Stiahnite si tu Karta bezpečnost Stiahnuť (0)

List Stiahnuť (1.16M)

UKÁŽEME TI AKO NA TO