Nemigrujúce citrónovo žlté mydlové farbivo

Farbivá na glycerínové mydlo, ktoré nemigrujú

Práškové pigmenty do glycerínového mydla od spoločnosti Gran Velada sú kozmetické, vysoko kvalitné a veľmi dobre fungujú. Ich najdôležitejšou výhodou je, že nemigrujú. To znamená, že pri výrobe viacfarebných mydiel sa navzájom nemiešajú. Farby zostanú stabilné a navzájom dobre odlíšené.

Hlavné vlastnosti:

  • Nemigrujú.
  • UV a teplotne stabilný.
  • Vysoký stupeň farebnosti: získaš sýte farby už pri veľmi malom množstve.
  • Časom až tak nedegradujú.

Ako sa používajú nemigrujúce práškové farbivá?

Práca s týmto typom farbív je jednoduchá a nie je veľmi náročná. Odporúča sa použiť v keramickom alebo sklenenom mažiari. V nej rozpustíme malú štipku pigmentu v malom množstve tekutého glycerínu alebo v niekoľkých kvapkách 96º alkoholu. Je dôležité ho dobre rozdrviť, aby sa častice rozpadli a farba sa rozptýlila, čím sa dosiahne väčšia pigmentácia. Keď sú alkohol a pigment úplne spojené, pridaj ich do rozpustenej glycerínovej mydlovej zmesi a miešaj, kým nie je farba jednotná.

S pigmentovými práškami ušetríš na farbive a môžeš vyrobiť oveľa viac mydiel, keďže na dosiahnutie dobrej farby stačí minimálne množstvo farbiva.

Ak chceme vyrobiť viacfarebné mydlá alebo použiť techniku mramorovania, je nevyhnutné použiť pigmenty, ktoré nemigrujú. Takto zabezpečíme, že sa farby v priebehu dní navzájom nepremiešajú a nepokazia vzhľad mydiel.

Neváhaj navštíviť náš blog, kde nájdeš rôzne návody, v ktorých vysvetľujeme najoriginálnejšie techniky použitia týchto pigmentov, ako aj stovky nápadov, ktoré ti poslúžia ako inšpirácia pri tvorbe tvojich výtvorov.

Kde kúpiť práškové farbivá na glycerínové mydlo?

V spoločnosti Gran Velada nájdeš širokú škálu kozmetických práškových pigmentov do glycerínového mydla. Stačí si len vybrať požadovanú farbu a množstvo a urobiť objednávku prostredníctvom nášho online obchodu.

Stiahnite si dokumentáciu tu

Stiahnite si tu Karta bezpečnost Stiahnuť (0)

List Stiahnuť (1.17M)

UKÁŽEME TI AKO NA TO