Malé fľaštičky na vzorky 5 ml ružové

Malé nádoby na vzorky

Ak hľadáte malé nádoby na vzorky, pozrite sa na tento model Gran Velada. Sú funkčné a majú tiež pekný dizajn. Perfektný tandem. Majú mini veľkosť a kapacitu pre 5 ml.

Tieto malé nádoby na vzorky sú okrúhle a vyrobené z číreho plastu. Veko, tiež vyrobené z plastu, je priskrutkované a ružové. Je priesvitný, takže môžete dokonale oceniť, čo je vo vnútri. Tieto nádoby je možné opätovne použiť a recyklovať.


Mini plastové kanistre

Tieto mini plastové lode majú ideálnu veľkosť, aby ste ich vždy nosili v taške. Takže môžete mať vždy po ruke malú vzorku krému na ruky, balzamu na pery, pevného parfumu ... Sú veľmi praktické a môžu mať nespočetné množstvo použití. Preto sú také funkčné a nákladovo efektívne.

A je to tak, že tieto mini plastové lode budú slúžiť aj na ukladanie malých predmetov, ako sú gombíky, náušnice, herné žetóny ... Sú veľmi užitočné a dostanete všetko objednané a umiestnené.


Balenie na kozmetické vzorky

Tieto obaly na kozmetické vzorky sú ideálne aj na darčeky . V tomto prípade ich stačí naplniť svojimi domácimi spracovaniami a budete mať pekný detail. Čo môžete urobiť?

  • Očné tiene
    Balzam na pery
    Tuhý parfum
    Krém na ruky
    Hydratačný pleťový krém

Tieto nádoby budete musieť iba ozdobiť kozmetickými vzorkami a budete mať prekvapivý darček bez toho, aby ste utratili veľa peňazí. Preto sú ideálne pre detaily hostí.


Kde kúpiť plechovky na vzorky?

V Gran Velada si môžete kúpiť poháre na vzorky rôznych veľkostí a formátov. Okrem toho máme sekciu venovanú výlučne kozmetickým obalom. Nájdete tu veľkú rozmanitosť pohárov, pohárov a fliaš. Všetky sú funkčné a majú pekný dizajn. Máme kontajnery s veľkou kapacitou pre iné mini veľkosti, ako sú tieto.

Te mostramos cómo