Čierna krabička na rúž

Balenie rúžu

V Gran Velade vám dáme k dispozícii obaly na rúže, ideálne na balenie balzamov, leskov a rúžov, ktoré si vyrobíte doma. Jedná sa o veľmi koketné kartónové krabice, ktoré sú ideálne na vloženie rôznych modelov rúžových nádob dovnútra.

Tento obal na rúž sa predáva rozobratý, ale je veľmi ľahké ho tvarovať doma. Zostavte krabice, vložte rúž a domáce a budete mať perfektný darček, s ktorým môžete prekvapiť! A to všetko bez toho, aby ste míňali veľa peňazí.


Krabica na rúž

Táto krabička na rúž sa stane dokonalým doplnkom vašich domácich spracovaní. Tento model je hladký, v čiernej farbe. Ideálne je prispôsobiť sa nálepkami, ktoré nájdete v našom internetovom obchode! Získate balenie 10 rúžov bez toho, aby ste míňali veľa peňazí.

Tieto boxy sú ideálne na výrobu svadobných detailov. Umiestnite personalizovanú nálepku na krabicu a budete mať perfektný darček pre svojich hostí! Vnútri môžete vložiť rúž, ale napríklad aj mini parfum.

Vlastnosti krabice na rúž:

  • Materiál: Kartón
    Rozmery: základňa 2,5 x 2,5 cm x výška 8,5 cm
    Predávajú sa rozobraté

Úložný box na rúž

Táto krabica na rúž dodá vašim laboratóriám profesionálny vzhľad. Je to skvelá voľba, ak uvažujete o rozdávaní a dokonca aj predaji rúžov, ktoré vyrábate doma.

V našom internetovom obchode nájdete rôzne nádoby, ktoré sa dokonale prispôsobia tejto krabici na uloženie rúžu. Tu je niekoľko príkladov:

Kde kúpiť obal na pery?

Zadajte www.granvelada.com a môžete si kúpiť balenie rúžu. Ak chcete uskutočniť nákup, stačí sa zaregistrovať v našom internetovom obchode, uviesť požadovanú sumu a spracovať objednávku. Máme veľkoobchod a maloobchod. Bezplatné a personalizované poradenstvo. Rýchla preprava.

Te mostramos cómo