Mydlová hmota s bambuckým maslom 1kg

Základ na mydlo s bambuckým maslom

Základ na mydlo s bambuckým maslom je ideálnym základom na výrobu vlastných mydiel. Je veľmi jednoduchý na použitie! Stačí roztaviť, prispôsobiť pridaním požadovaných prísad a vytvarovať vo forme.

Tento základ na mydlo s bambuckým maslom neobsahuje SLS. Vyniká vysokým obsahom glycerínu a je obohatený o bambucké maslo. Má hydratačné a emolientné vlastnosti vďaka obsiahnutému glycerínu. K tomu treba pridať výhody bambuckého masla pre starostlivosť o pokožku. Je známe svojimi upokojujúcimi a výživnými vlastnosťami.

Tento základ rýchlo schne, takže mydlá môžeš vyklopiť z formy veľmi rýchlo. Okrem toho poskytuje veľmi silnú adhéziu medzi vrstvami (vždy postriekané alkoholom) a menej sa zmršťuje, čo je veľkou výhodou, ak plánuješ uchovávať vyrobené mydlá dlhšie.

Na výrobu mydiel budeš potrebovať:

  • Aromatickú esenciu
  • Farbivá na glycerínové mydlo
  • Formu

Všetky potrebné ingrediencie na výrobu mydiel nájdeš v online obchode Gran Velada. Okrem toho na našom blogu nájdeš rôzne recepty, ktoré ti poslúžia ako inšpirácia.

Výroba mydla s bambuckým maslom

Výroba mydla s bambuckým maslom bude s týmto základom od Gran Velada veľmi jednoduchá. V piatich krokoch môžeš vyrobiť úplne prispôsobené mydlá. Pozri sa na tento recept a presvedč sa, ako ľahko sa používa!

  1. Nakrájaj základ na mydlo na kocky veľkosti 1 až 3 cm, aby sa ľahšie roztápalo. Postupne roztápaj základ na mydlo v mikrovlnnej rúre, pričom neustále kontroluj, aby sa roztápalo rovnomerne a nevarilo sa. Nesmie prekročiť 80°C!
  2. Pridaj do roztaveného mydla aktívne zložky: esenciálne oleje, rastlinné zložky, exfoliačné častice
  3. Pridaj aromatickú esenciu a niekoľko kvapiek farbiva na prispôsobenie a dobre premiešaj, aby boli všetky zložky dokonale integrované.
  4. Nalej do formy, postriekaj alkoholom na odstránenie prípadných bublín a nechaj úplne zaschnúť pred vyklopením.
  5. Odporúča sa obaliť hotové mydlá, aby sa lepšie uchovávalo.

Pridaj sa k nám a vytvor si mydlo s bambuckým maslom z tohto základu od Gran Velada a prispôsob si ho podľa svojich predstáv vo forme, vôni a farbe! Okrem toho môžeš mydlá obohatiť o aktívne zložky, ktoré najlepšie vyhovujú tvojej pokožke.

Kde kúpiť základ na mydlo s bambuckým maslom?

V Gran Velada môžeš kúpiť základ na mydlo s bambuckým maslom na výrobu tvojich ručne vyrobených mydiel. Okrem toho tu nájdeš mnoho ďalších typov, aby bola výroba mydiel doma ľahká a zábavná. Rýchle dodanie. Predaj veľkoobchodne aj maloobchodne.

UKÁŽEME TI AKO NA TO