Zelené nálepky na dezinfekčný gél

Nálepky na balenie

Baliace nálepky sú skvelou voľbou, ako dodať dokonalý povrch vašim detailom a darčekom. Nálepky, ktoré si môžete kúpiť v Gran Velada, sú ideálne pre:

  • Prispôsobenie podrobností
    Ozdobte darčeky
    Označte svoje DIY práce

Stručne povedané, nálepky Gran Velada vám pomôžu vyrobiť balenie vašich výrobkov 10. S nimi a vašou dobrou prácou získate domáce spracovanie s profesionálnym povrchom. Sú ideálnym doplnkom vašich mydiel, sviečok, detailov a domácej kozmetiky.

Aké sú hlavné vlastnosti našich nálepiek?

  • Odolný, dokonca aj voči vode
    Lepidlá na všetky typy povrchov: lepenka, papier, plast, sklo, hliník, kov...
    Vytlačené na plastovom papieri
    Matný povrch

Skvelé večerné nálepky

Nálepky, ktoré si môžete kúpiť v Gran Velada, sa predávajú v blistrových baleniach a každá z nich obsahuje určitý počet nálepiek. Máme množstevné zľavy, aby boli ešte lacnejšie.

Okrem tohto modelu nájdete v našom internetovom obchode široký katalóg nálepiek. Máme nálepky na mydlá, sviečky, kozmetiku... Nájdete tu aj nálepky na darčeky, vianočné nálepky, na varenie a pečivo, scrapbooking... Stručne povedané, desiatky dizajnov, aby ste si mohli vybrať ten, ktorý sa vám páči najviac. Niektoré z nich je možné prispôsobiť.

Uvidíte, že rozmanitosť formátov je veľmi široká. Napríklad máme okrúhle, podlhovasté, uzatvárací typ, štvorcové, obdĺžnikové samolepky... Okrem toho existuje veľa opatrení, takže ich môžete umiestniť do detailov v mini formáte a vo väčších produktoch.


Kde kúpiť nálepky?

V internetovom obchode Gran Velada si môžete kúpiť nálepky. Vybavte svoju objednávku online a pohodlne ju dostanete na uvedenú adresu. Ak to chcete urobiť, vyberte model, ktorý sa vám najviac páči, uveďte množstvo blistra, ktoré potrebujete, a spracujte nákup. Ak sú personalizované, v pozorovaniach objednávky musíte uviesť, aký text chcete zobraziť. V prípade akýchkoľvek otázok môžete kontaktovať náš zákaznícky servis na telefónnom čísle 976 86 74 74. Rýchle dodávky. Veľkoobchod a maloobchod.

Te mostramos cómo