Súprava na výrobu obláčikových mydiel. Materiály a pokyny

Mydlo v tvare obláčiku

Objav, ako si môžeš doma vyrobiť úžasné mydlá s tvarom oblakov! Tento kit ti ponúka jednoduchý a zábavný spôsob, ako vytvoriť jedinečné mydlá, ideálne ako darčeky pre špeciálne príležitosti, ako sú krstiny. Obsahuje všetky potrebné materiály a návod krok za krokom, čo z neho robí ideálny úvod do sveta výroby mydiel, umožňujúci ti vytvoriť personalizované a očarujúce pozornosti.

Ak hľadáš originálne a ručne vyrobené darčeky, tento kit je perfektným spojencom. Ponor sa do tvorby mydiel a prekvap svojich blízkych unikátnym a osobným darčekom. Nečakaj a začni preskúmavať svoju kreativitu a prinies život týmto jemným mydlám v tvare oblaka.

Tento kit je skvelý spôsob, ako začať s výrobou mydiel, a stáva sa z neho nádherný darček. Je vhodný pre všetky vekové kategórie, od detí po dospelých, všetci si užijú vytváranie vlastných mydiel. Je to ideálny darček pre milovníkov ručných prác a tých, ktorí si vážia ručne vyrobené detaily.

Ako vyrobiť mydlo v tvare oblaku:

V tejto sade nájdeš všetko potrebné:

1 kg mydlovej hmoty s bambuckým maslom

15 ml glycerínového mydlového farbiva: nude a tyrkysové

30 ml aromatickej esencie mon petit BB (aróma sa môže líšiť podľa dostupnosti)

Formu v tvare oblaku

Alkohol v rozprašovači

Priehľadné celofánové sáčky veľkosti 10x15 cm (20 ks)

Stuha grosgrain (4 m)

Drevené špachtle

S bázou mydla zahrnutou v tomto kite môžeš vytvoriť až 20 mydiel v tvare oblaku. Ak chceš vyrobiť viac, báza mydla z karitého masla je dostupná v našej online obchode, umožňujúc ti využiť opakovane použiteľnú formu pre mnohé tvorby. Všetky potrebné materiály na tento projekt a ďalšie potrebné na prispôsobenie tvojich mydiel sú dostupné na individuálny nákup v našom obchode.

Obláčikové mydlo

Kroky na vytvorenie mydiel v tvare oblakov s našim kitom sú neuveriteľne jednoduché. V kite nájdeš podrobné pokyny. Stačí nasledovať tieto kroky a môžeš ich ľahko vyrobiť doma:

Priprav si mydlo: začni tým, že nakrájaš mydlovú bázu z karitého masla na malé kocky a roztop ich v mikrovlnke pri nízkom výkone, aby nezačalo vrieť.

Prispôsob farbu a arómu: rozdeľ tekuté mydlo na dve časti. Do každej pridaj farbivo na mydlo (nude alebo tyrkysovú) a niekoľko kvapiek aromatickej esencie mon petit BB. Dobré zamiešaj, aby si zlúčil farby a vôňu.

Formovanie: opatrne nalej mydlo do formy v tvare oblaku. Ak sa na povrchu objavia bubliny, môžeš ich odstrániť postriekaním trochu alkoholu. Počkaj, kým mydlo úplne neztuhne, než ho vyklopíš z formy.

Balenie: po vyklopení umiestni mydlá do priehľadných celofánových sáčkov. Použi stužku grosgrain, aby si sáčok pekne uzavrela mašličkou, čím dodáš posledný elegantný dotyk, pripravený na darovanie.

Tento proces nie je len jednoduchý, ale aj mimoriadne obohacujúci. Na konci budeš mať dokonalé mydlá v tvare oblaku, ideálne ako personalizované darčeky na krst alebo ručne vyrobené darčeky, ktoré si všetci tvoji hostia zamilujú. Vzruš sa a prispôsob si svoje mydlá, aby si z tvojej udalosti urobila nezabudnuteľný zážitok!

Kde kúpiť sadu na výrobu mydla

Náš online obchod ponúka množstvo remeselníckych potrieb vrátane všetkého, čo potrebuješ na vytvorenie originálnych krstných mydiel a personalizovaných darčekov. 

UKÁŽEME TI AKO NA TO