Mydlová hmota pre deti biela

Mydlo bez SLS

Tento mydlový základ je ideálny na starostlivosť o detskú pokožku, pretože neobsahuje SLS. Neobsahuje laurylsulfát sodný (SLS). Ide o rastlinný glycerínový základ, ktorý poskytuje pokožke dodatočnú vlhkosť. Budeš si môcť vyrobiť viac prírodných mydiel, ktoré nebudú dráždiť pokožku, pretože obsahujú jemné penivé látky. Tento mydlový základ bez SLS je biely, to znamená, že získaš nepriehľadné mydlá s pastelovými farbami.

Zloženie: aqua, glycerin, sodium stearate, propylene glycol, sodium laurate, sodium, laureth sulphate, sorbitol, sodium chloride, disodium laureth sulphosuccinate, titanium dioxide, tetradosium EDTA

Domáce mydlo na citlivú pokožku

Tieto základy sú ideálne na výrobu domáceho mydla pre citlivú pokožku, pretože ju hĺbkovo hydratujú a nedráždia. Sú to základy typu melt&pour. Stačí základ roztopiť, obohatiť ho o rastlinné výťažky a naliať do formy na tvarovanie.

Takto budeš môcť vyrobiť domáce mydlo pre citlivú pokožku, najmä pre tých najmenších v domácnosti. Výhody týchto mydiel: sú ekonomicky výhodné, máš istotu, že neobsahujú sulfáty, a navyše ich môžeš obohatiť podľa potrieb každej pokožky.

Ako vyrobiť domáce detské mydlo

Ak chceš vedieť, ako si vyrobiť domáce detské mydlo, všimni si tento jednoduchý recept: 

  • Mydlový základ nakrájaj na kúsky a postupne ho rozpusti v mikrovlnnej rúre pri nízkej teplote. Je veľmi dôležité, aby sa nevarilo.
  • Keď je mydlo tekuté, môžeš doň pridať výťažky z rastlín, ktoré ho naplnia blahodarnými vlastnosťami pre pokožku. Napríklad výťažok z bavlny, ovsa, levandule, medu...
  • Všetky prísady dobre premiešaj a zmes nalej do vybranej formy. Keď sú suché, vyber ich z formy a môže ich hneď použiť.

Pri výrobe domáceho detského mydla sa môžeš rozhodnúť pre formy v tvare zvieratiek. Čas kúpania sa tak zmení na chvíľu zábavy a radosti. Budú sa mať skvele a ty máš istotu, že mydlo bez sulfátov, sa stará o ich pokožku a rozmaznáva ju.

Kde kúpiť mydlo bez obsahu SLS?

V spoločnosti Gran Velada si môžeš kúpiť mydlo bez obsahu SLS. Tento základ je hlavná zložka, z ktorej si môžeš vyrobiť domáce mydlo pre citlivú pokožku. Po vytvorení nákupného košíka stačí potvrdiť objednávku a my ti ho pošleme, je to jednoduché, rýchle a pohodlné. Rôzne spôsoby platby. Rýchle dodanie.

UKÁŽEME TI AKO NA TO