Forma na realistický betlehem

Vianočná Betlehemská forma

V Gran Velada ti ponúkame veľmi realistickú formu v tvare betlehema, ktorá ti umožní tvoriť vlastnoručné výrobky zo sádry, figúrky z parfumovaného vosku alebo dokonca dekoratívne sviečky. Táto Vianočná forma Betlehem je vypracovaná s množstvom detailov. Hlavnými postavami sú Panna Mária, svätý Jozef a Ježiško, obklopený oslom a volom. Nad Pannou Máriou a svätým Jozefom sú dva anjeli. Vedľa Panny Márie sú dvaja z troch kráľov, ktorí obdivujú Ježiška. Medzitým tretí z kráľov stojí vedľa svätého Jozefa spolu s ovečkou. Všetci sú zobrazení ako sa modlia.

Tak ako sú postavy realistické, rovnako realistický je aj jasličkový príbeh. V dolnej časti možno dokonale vidieť kamene na zemi. Steny napodobňujúce slamu a drevo sú tiež veľmi detailné, rovnako ako strecha, na ktorej možno rozoznať aj malé strešné škridle. V strede vyniká zvestujúci anjel.

Táto Vianočná Betlehemská forma je zo silikónu, kvalitného a veľmi odolného. Sú to flexibilné formy, ktoré uľahčujú vyberanie hotového produktu. Dajú sa ohnúť a okamžite sa vrátia do pôvodného tvaru.

Ručné práce na Vianoce

Formy sú navrhnuté tak, aby ti výroba vianočných remesiel s formami išla ľahká, bola zábavná a ekonomická. S ich pomocou môžeš vytvárať vlastné vianočné ozdoby a dekorovať ich podľa vlastného výberu. V tomto prípade môžeš zvoliť výrobu figúrky v bielej farbe a dodať jej starobylý vzhľad alebo extra lesk s našimi sľudami a lakmi.

V Gran Velada sa snažíme poskytnúť ti všetko potrebné na tvorbu Vianočných dekorácií s formami. S našimi produktmi a tvojou kreativitou bude vytváranie vlastných dizajnov jednoduché a veľmi dostupné.

Kúpiť Vianočnú formu

V našom internetovom obchode si môžeš kúpiť Vianočnú Betlehemskú formu a nechať sa uniesť svojou predstavivosťou. Okrem toho tu môžeš získať všetky produkty potrebné na vytváranie tvojich remesiel. Uvidíš, že nákupy sa uskutočňujú pohodlne a bezpečne a do niekoľkých dní dostaneš balíček domov, takže sa môžeš hneď pustiť do práce.

UKÁŽEME TI AKO NA TO