Vlastná forma na cumlík

Vlastná forma na cumlík

Silikónová forma v tvare cumlíka s dvoma gravírovanými stopami, ideálna na výrobu voňavých keramických figúrok. Umožňuje tiež prácu s inými materiálmi, ako je cement, mydlo na báze glycerínu, vosk ... Keďže je taký odolný, je veľmi pohodlné s ním pracovať. Je to forma, ktorú si môžete prispôsobiť menom dieťaťa. Ak to chcete urobiť, stačí uviesť meno v pripomienkach objednávky.

Táto forma sa vyznačuje tým, že je nepriľnavá a pružná, čo značne uľahčuje roztavenie. Aby vydržali dlho, musia sa po každom použití dobre vyčistiť a vysušiť bez ohľadu na materiál, s ktorým boli použité.

Forma na výrobu voňavej keramiky

Forma na výrobu vonnej keramiky je jedným z riadov, ktoré pri spracovaní nemôžu chýbať. Budete tiež potrebovať

Všetky materiály na výrobu vonnej keramiky nájdete v internetovom obchode Gran Velada. Dali sme vám k dispozícii široký katalóg foriem, aby ste mohli vyrobiť nespočetné množstvo figúrok. Je to skvelá možnosť uviesť ako podrobnosti o hosťoch.

Ako vyrobiť vonnú keramiku

Nižšie vám krok za krokom ukážeme , ako vyrobiť vonnú keramiku. Uvidíte, aké je to jednoduché!

  • Odvážte živicu na vodu alebo omietku a vložte časť ťažkého materiálu do malty, aby sa rozptýlila štipka pigmentu. Keď je dobre integrovaný, zahrňte to, čo sme zvážili. Majte na pamäti, že pigmenty majú veľkú intenzitu, takže musíte pridať malé množstvo. Čísla môžete tiež nechať prázdne. V takom prípade nepridávajte pigment.
  • Pridajte vodu v správnom pomere a miešajte, kým nedosiahnete homogénnu hmotu a hrudky.
  • Naplňte formu a poklepte na dosku tak, aby cesto dosiahlo všetky zákutia.
  • Nechajte vyschnúť, aby sa roztopil. Dôležitý! Postava musí byť veľmi suchá, aby sa zabránilo rozbitiu roztavenia.

Na ich parfumovanie musia byť figúrky nastriekané na chrbát zmesou alkoholu 96 (70%) a aromatickej esencie (30%).

Ak sa chystáte použiť túto formu s polyuretánovou živicou, majte na pamäti, že je vhodné použiť uvoľňovací prostriedok. Dôvod? V niektorých prípadoch môže táto živica reagovať so silikónovými zložkami a poškodiť formu alebo spôsobiť prilepenie postavy. Aby ste tomu zabránili, stačí pred naliatím zmesi polyuretánovej živice do formy naniesť tenkú vrstvu uvoľňovacieho činidla.

Kde kúpiť formy na vonnú keramiku?

V internetovom obchode Gran Velada si môžete kúpiť formy na vonnú keramiku. Nájdete tu aj ostatné potrebné ingrediencie. Máme široký katalóg výrobkov pre remeslá! Rýchla preprava.

Te mostramos cómo