Forma na prispôsobenie pomocou názvu a dátumu

Vlastná forma s názvom a dátumom

V Gran Velada si môžete kúpiť túto formu, aby ste ju prispôsobili a urobili s ňou krásne detaily svadby, krstu a prijímania. Je to silikónová forma vo forme šesťuholníkovej dosky. V ňom pre vás zaznamenáme meno a dátum, ktorý uvediete v pripomienkach objednávky. Majte na pamäti, že sa musia zmestiť do meraní formy.

Forma na prispôsobenie

Forma na prispôsobenie je vyrobená zo silikónu a vyznačuje sa pružnosťou, nepriľnavosťou, odolnosťou a veľmi odolnosťou. Preto je práca s ním taká pohodlná. Okrem toho nebudete potrebovať žiadny typ uvoľňovacieho prostriedku.

Postupujte podľa týchto odporúčaní, aby ste udržali formu v perfektnom stave:

  • Po každom použití umyte vodou a mäkkou špongiou. Môžete použiť trochu mydla.
  • Veľmi dobre ho osušte, aby nezostala žiadna vlhkosť.
  • Formy uchovávajte na tmavom mieste, bez priameho slnečného žiarenia a tam, kde nie je vlhkosť.
  • Vyhnite sa používaniu ostrých alebo ostrých prvkov, ktoré môžu poškodiť formu.

Ako vyrobiť vonnú keramiku?

Výroba vonných keramických osviežovačov vzduchu s touto formou je veľmi jednoduchá, pretože práca s ňou je praktická a pohodlná. Ako? Nenechajte si ujsť detail krok za krokom:

  • Zmiešajte živicu a vodu v správnom pomere. Dobre premiešajte, kým sa nedosiahne homogénna hmota bez hrudiek.
  • Pridajte štipku cementového pigmentu, ak chcete, aby vaše voňavé keramické osviežovače vzduchu mali striekajúcu farbu. Dobre premiešajte.
  • Naplňte formu a prejdite špáradlom tak, aby cesto dosiahlo všetky zákutia.
  • Počkajte, kým nevyschne a neroztopí sa. Je dôležité, aby boli figúrky dobre vysušené, aby sa nerozbili.
  • Aby ste ich mohli zavesiť, prejdite ozdobnou stuhou cez horný otvor a urobte luk.
  • Figúrky postriekajte (na zadnej strane) aromatickou zmesou vyrobenou z alkoholu (70%) a aromatickej esencie (30%). Odporúča sa mať ho pripravený niekoľko dní predtým, aby dobre maceroval.
Ak sa chystáte použiť túto formu s polyuretánovou živicou, majte na pamäti, že je vhodné použiť uvoľňovacie činidlo. Dôvod? V niektorých prípadoch môže táto živica reagovať so silikónovými zložkami a poškodiť formu alebo spôsobiť prilepenie postavy. Aby ste tomu zabránili, stačí pred naliatím zmesi polyuretánovej živice do formy naniesť tenkú vrstvu uvoľňovacieho činidla.

Kde kúpiť formy na mieru?

V www.granvelada.com si môžete kúpiť personalizované formy na detaily svadby, krstu, prijímania ... Nájdete tu aj materiály pre remeslá a obaly, pomocou ktorých dosiahnete jedinečné detaily. Rýchla preprava. Rôzne spôsoby platby. V prípade akýchkoľvek otázok kontaktujte náš zákaznícky servis.

Te mostramos cómo