Forma štítok s vlastným nápisom

Vlastný tanier

Forma na tanier na mieru, ideálna na výrobu vonných keramických figúrok ako detailov svadby, krstu a prijímania. Formu prispôsobíme názvom a dátumom, ktorý uvediete, ale majte na pamäti, že existujú priestorové obmedzenia.

Ak chcete získať túto vlastnú formu na tanier , musíte uskutočniť nákup online a v pozorovaniach objednávky uviesť údaje, ktoré chcete zobraziť. V prípade akýchkoľvek otázok kontaktujte náš zákaznícky servis.

Čo potrebujete na výrobu voňavých keramických figúrok na mieru? Táto pleseň, voda a živica do vody. Pre každé číslo je potrebných asi 42 g živice; To znamená, že s kilogramom môžete vyrobiť asi 23 personalizovaných tanierov. Bez toho, aby ste míňali veľa peňazí, budete mať jedinečný detail.

Forma na výrobu vlastného taniera

Forma na výrobu vlastnej dosky je vyrobená zo silikónu, takže je veľmi odolná a odolná. V skutočnosti s ním môžete vyrobiť toľko dosiek, koľko potrebujete, a uložiť ich pre budúce spracovanie.

Táto vlastná forma na dosky, ktorá je vyrobená zo silikónu, je nepriľnavá a vďaka svojej tvárnosti sa ľahko rozvinie. Vďaka týmto funkciám je veľmi pohodlný a ľahko použiteľný.

Môžete si kúpiť jednu jednotku formy na výrobu vlastného taniera, štyri alebo osem. Majte na pamäti, že keďže ide o personalizovaný produkt, objednávka môže trvať niekoľko dní.

Ako vyrobiť vlastný tanier

Tu vám ukážeme , ako vyrobiť personalizovaný vonný keramický tanier s touto formou. Uvidíte, že je to veľmi jednoduché spracovanie a získate 100% personalizovaný detail. Nič podobné nebude!

  1. Do vody sa naváži 42 g živice a pridá sa 12 g vody.
  2. Dobre premiešajte, kým nedosiahnete homogénne cesto bez hrudiek.
  3. Naplňte formu a prejdite špáradlom, aby ste odstránili bubliny a aby cesto pokrylo všetky detaily.
  4. Počkajte, kým nevyschne a neroztopí sa.

Na parfumovanie týchto čísel stačí pripraviť zmes so 70% alkoholom, 96 ° a 30% esenciou a postriekať personalizované taniere. Necháte ich dobre vyschnúť a môžete ich zabaliť podľa svojich predstáv.

A čo balenie? Môžete si vybrať jednu z pások, ktoré nájdete v Gran Velade, aby ste ich zapálili a urobili koketný luk tak, aby výsledok bol 10.

Ak sa chystáte použiť túto formu s polyuretánovou živicou, majte na pamäti, že je vhodné použiť uvoľňovací prostriedok. Dôvod? V niektorých prípadoch môže táto živica reagovať so silikónovými zložkami a poškodiť formu alebo spôsobiť prilepenie postavy. Aby ste tomu zabránili, stačí pred naliatím zmesi polyuretánovej živice do formy naniesť tenkú vrstvu uvoľňovacieho činidla.

Kde kúpiť vlastnú doskovú formu?

Vstúpte www.granvelada.com a zistíte , kde kúpiť vlastnú formu na plechy. Dali sme vám k dispozícii aj zvyšok materiálov, aby ste si mohli vyrobiť svoje voňavé keramické figúrky na rozdávanie.

UKÁŽEME TI AKO NA TO