Fľaštička na parfum 100 ml obdĺžniková so sprejom

Znovu naplniteľná fľaštička parfumu

Znovu naplniteľný flakón parfumu , do ktorého bude veľmi pohodlné a praktické zabaliť svoje parfumy a domáce kolínske vody. Skladá sa z troch kusov, nádoby, rozprašovača rozprašovača a viečka a ľahko sa rozoberá, preto je tak vhodné ho naplniť.

Ako používať tento znovu naplniteľný flakón parfumu? Prvá vec, ktorú musíte urobiť, je váš parfum, zmiešaný 70% alkoholu a 30% protitypu parfumu, ktorý sa vám najviac páči. Keď ho máte pripravený, pomocou mini lievika pomaly nalejte domáci parfum do tejto nádoby. Môžete ho znova použiť toľkokrát, koľkokrát chcete!


Obdĺžniková sklenená nádoba

Tento model je obdĺžniková sklenená nádoba , ktorá sa vyznačuje rovnými a jednoduchými čiarami. Je vyrobený z priehľadného skla a je ideálny na prispôsobenie ktoroukoľvek z našich nálepiek alebo strapcami nití, ktoré nájdete v internetovom obchode Gran Velada.

Táto obdĺžniková sklenená fľaša pojme 100 ml. Je to perfektné, ak uvažujete o výrobe remeselného darčeka, pretože obal je elegantný a dodá vašim domácim parfumom dokonalý obal.


Flakón parfumu so sprejom

Ak hľadáte flakón parfumu so sprejom, tento model vám môže vyhovovať. Pracuje s praktickým rozprašovačom, ktorý pomáha pohodlne striekať parfum.

Náš flakón parfumu so sprejom obsahuje uzáver, ktorý zabraňuje aktivácii rozprašovača, ak ho nosíte v taške, v toaletnej taške ... Sprej aj uzáver sú kovovo sivé.


Kde kúpiť znovu naplniteľný flakón parfumu?

V Gran Velada nájdete , kde kúpiť znovu naplniteľný flakón parfumu. Máme širokú škálu modelov s rôznymi veľkosťami a tvarmi. Materiál, z ktorého sú vyrobené, sa tiež líši. Prezrite si náš katalóg flakónov parfumov a získajte svoj obľúbený. Rýchla preprava.

UKÁŽEME TI AKO NA TO