Sada, ako vyrobiť dezinfekčný gél na ruky. Materiály a návod

Dezinfekčný gél na ruky

S touto sadou od spoločnosti Gran Velada je výroba dezinfekčného gélu na ruky doma jednoduchá. Dodáva sa so všetkými potrebnými prísadami a vytlačeným návodom, ktorý stačí dodržať a výsledok bude zaručený. Medzi jeho hlavné zložky patrí alkohol 96º, ktorý je silným antibakteriálnym prostriedkom. Dobrá hygiena rúk je nevyhnutná, aby sa predišlo niektorým vírusom.

Okrem toho karbopolový gél pomôže dodať vášmu gélu na dezinfekciu rúk správnu štruktúru. Súčasťou je aromatická vôňa, ktorá dodá dezinfekčnému gélu na ruky príjemnú vôňu.

Dezinfekčný gél môžeš mať vždy po ruke vďaka dvom typom nádob, ktoré sú súčasťou súpravy. Na jednej strane dve 250 ml fľaše s dávkovačom, ktoré môžeš mať doma, v práci a navyše štyri 50 ml fľaše, ktoré môžeš nosiť v kabelke, batohu, aute...

Dezinfekčný gél na ruky

Toto sú zložky, ktoré sú súčasťou súpravy na výrobu vlastného dezinfekčného prostriedku na ruky:

Z množstva, ktoré je súčasťou súpravy, môžeš vyrobiť približne 700 ml domáceho dezinfekčného gélu na ruky. Rozmer nádob sa v jednotlivých súpravách sa líši, keďže sa musíme prispôsobiť momentálne dostupným zásobám. Vo všetkých prípadoch však platí, že sú zaručene praktické, funkčné a kvalitné. Za Gran Veladu ti ďakujeme za pochopenie.

Domáci dezinfekčný gél na ruky s alkoholom

Výroba domáceho gélu na dezinfekciu rúk s alkoholom je s touto súpravou od spoločnosti Gran Velada jednoduchá. Recept je veľmi jednoduchý. Stačí zmiešať zložky v správnom množstve. Tu je návod krok za krokom, ktorý ti ukáže, aké jednoduché je vyrobiť domáci alkoholový dezinfekčný gél na ruky:

  • Vlož karbopolový gél do veľkej nádoby.
  • Za intenzívneho miešania postupne pridaj alkohol 96 °.
  • Zmes niekoľko minút intenzívne miešaj, kým nebude gél homogénny a bez hrudiek.
  • Pridaj niekoľko kvapiek aromatickej esencie a znova premiešaj.
  • Naplň rôzne fľaštičky/nádobky a ozdob ich nálepkami.

Kde kúpiť kit na dezinfekčný gél na ruky?

V internetovom obchode Gran velada si môžeš kúpiť sadu na výrobu dezinfekčného gélu na ruky, a tak si ho pohodlne vyrobiť aj doma. Získaj ju teraz rýchlou, jednoduchou a bezpečnou objednávkou! Rýchle dodanie.

UKÁŽEME TI AKO NA TO