Čierna nádoba na kozmetiku 50 ml veľkoobchod

Plastové fľaše na krémy

Tieto plastové fľaše na krémy sú vyrobené z polypropylénu, veľmi odolného materiálu. Sú tuhé, pevné a veľmi odolné. Majú mini veľkosť, ideálne na nosenie v taške alebo v cestovnej taške. Jeho kapacita je 50 ml a v nich si môžete nechať svoju domácu a prírodnú kozmetiku. Môžu byť opätovne použité a recyklované.

Tento model plastových fliaš na krémy je čierny. Majú skrutkovací uzáver, tiež plastový. Sú nepriehľadné, preto nemôžete vidieť, čo je vo vnútri. Týmto spôsobom bude vaša kozmetika dokonale chránená pred svetlom a inými oxidačnými činidlami.

Balenie na kozmetiku

Tieto kozmetické nádoby budú slúžiť na udržanie vašich domácich výrobkov v dobrom stave. Dobré balenie ich ochráni pred oxidáciou a pomôže predĺžiť ich trvanlivosť. Preto je nevyhnutné uchovávať domácu a prírodnú kozmetiku v dobrej nádobe, ako sú tie, ktoré nájdete v Gran Velade.

V týchto kozmetických nádobách môžete uložiť:

  • Krémy na tvár a telo
  • Čerstvé rúško
  • Maska na vlasy
  • Kondicionér
  • Sérum
  • Exfoliačný

Možnosti sú veľmi široké, pretože tieto kontajnery sú veľmi univerzálne.

Prázdne fľaše na krémy

Tieto prázdne poháre na krémy majú mladistvý a svieži štýl. Sú hladké, jednofarebné, takže si ich môžete prispôsobiť štítkami a nálepkami, ktoré nájdete v našom internetovom obchode. Ktorýkoľvek z nich sa s týmito kontajnermi dokonale skombinuje a získate profesionálny výsledok.

Ak sa vám páči model obrázka, sú to nálepky , ktoré sú na predaj v našom internetovom obchode a ktoré si môžeme prispôsobiť vašou fotografiou, aby ste mohli podpísať autorstvo svojej domácej kozmetiky. Získate povrchovú úpravu z najoriginálnejších. Predáva sa samostatne-

Okrem toho vám označenie kontajnerov pomôže vždy vedieť, čo každý z nich obsahuje. Získate tak dizajn a funkčnosť, dve vlastnosti, ktoré spĺňajú nálepky Gran Velada aj naše obaly.

Kde kúpiť obaly na kozmetiku?

V internetovom obchode Gran Velada si môžete kúpiť obaly na kozmetiku. Máme široký výber: existujú rôzne veľkosti, materiály a formáty. Máme napríklad sklenené, hliníkové, plastové nádoby ... K dispozícii sú štvorcové, okrúhle, roll-on... Ako vidíte, rozsah je veľmi široký.

UKÁŽEME TI AKO NA TO