Forma na kreatívne výrobky guľa 7 cm

Silikónová guľová forma

Silikónové formy: guľová forma je pohodlná forma, pomocou ktorej môžeš ľahko a jednoducho vyrobiť mydlá alebo sviečky guľovitého tvaru.

Skladá sa z dvoch pologuličiek, ktoré sú osadené bezpečným uzáverom, s ktorým nebudeš musieť spojiť obe časti lepiacou páskou alebo tmelom.

V jednej z polovíc má otvor, cez ktorý sa musí zaviesť roztavené mydlo alebo parafín. Druhá polovica je vybavená plochou základňou, aby mohla podoprieť formu na rovnom povrchu a mohla lepšie pracovať.

Použi ho na výrobu zábavných okrúhlych mydiel, do ktorých môžeš pridať farbivá, pigmenty, aromatické esencie, parfumy alebo iné aktívne zložky.

Táto silikónová forma je ideálna na výrobu sférických sviečok. Majte na pamäti, že formu netreba voskom vyplniť až po okraj. 

Sviečku ozdob kovovými lakmi, trblietkami alebo farebnými pigmentami. Použi techniku decoupage alebo ich natri našimi farbami a fixkami na sviečky. Naše materiály a tvoja fantázia, vytvoria jedinečné sviečky, s ktorými prekvapíš svoju rodinu a priateľov!

Technické vlastnosti silikónových foriem: guľová forma

Popis produktu: silikónová forma tvorená dvoma pologuľami. Jedna polovica s plochou základňou, aby mala forma dobrú stabilitu na rovnom povrchu a druhá s otvorom, cez ktorý sa pridá roztavené mydlo alebo parafín.

Materiál: silikón

Rozmery:

  • - Vonkajší priemer formy: 5cm

Te mostramos cómo