Metakrylátová forma na sviečku 6,7 x 10,5 cm

METAKRYLÁTOVÁ FORMA

Metakrylátová forma na sviečky je k dispozícii v Gran Velada, vyznačuje sa tým, že je veľmi odolná voči vysokým teplotám. Preto je vhodná na použitie s akýmkoľvek typom vosku alebo parafínu. Skladá sa z dvoch častí, ktoré sú hermeticky spojené, aby sa uľahčilo otváranie formy. Časť, ktorá funguje ako základňa a tvaruje hlavu sviečky, má v spodnej časti malý otvor, cez ktorý sa da prevliecť knôt.

Ďalšou charakteristikou tejto metakrylátovej formy je, že nám poskytne sviečky s jasnejším a hladším povrchom ako silikónová forma. Pri práci s týmto typom formy musíme pamätať na použitie uvoľňovacieho spreja pred naliatím vosku do formy.

Forma na výrobu sviečok

V Gran Velada nájdeš materiály aj formy potrebné na výrobu sviečok domácim spôsobom. S formou na výrobu sviečok môžeš vytvoriť originálne a moderné vonné sviečky. Sú to formy vyrobené z metakrylátu, vďaka čomu poskytujú vynikajúce výsledky pri výrobe svetlých sviečok alebo sviečky s technikou škvrnitosti.

Ak chceš vytvoriť svetlé sviečky, zrkadlový efekt, odporúča sa použiť parafín 56 ° a ak chceš mať matný povrch, môžeš si vybrať GV-20. Zatiaľ čo na dosiahnutie účinku škvrnitých sviečok budeme potrebovať parafín 58-60 ° Premium. S oboma technikami a touto formou získaš sviečky s veľkolepým efektom a profesionálnou povrchovou úpravou. Táto forma umožnuje použitie všetkých druhov parafínov. V našom internetovom obchode nájdeš široký katalóg metakrylátových foriem v rôznych veľkostiach.

Ako vyrobiť sviečky?

Pozri, aké ľahké je vyrobiť sviečky s touto metakrylátovou formou.

  1. Nanesieme uvoľňovací prostriedok na vnútornú stranu formy. Musíme ho dobre rozotrieť, aby sme sa vyhli škvrnám na sviečke.
  2. Prevleč knôt cez podperu, aby knôt držal na správnom mieste, a následne ho prevleč cez spodný otvor formy. 
  3. Roztop potrebný vosk na miernom ohni v hrnci. V tekutej forme nalejeme zmes do plastovej nádoby, aby sa nám lepšie pracovalo.
  4. Pridaj  esenciu a farbivo podľa vkusu a zmes premiešaj.
  5. Nakoniec formu naplň a pred vybratím sviečky z formy ju nechaj úplne vychladnúť.

Takto jednoduché je vyrobiť sviečky s touto praktickou metakrylátovou formou.

Kde kúpiť formu na metakrylátové sviečky?

V internetovom obchode Gran Velada nájdeš, kde kúpiť metakrylátovú sviečkovú formu na ručne vyrábané sviečky. Zadaj objednávku cez web a za pár dní ju máš u seba doma. Rýchle dodávky do Španielska a EÚ. Veľkoobchod a maloobchod.

UKÁŽEME TI AKO NA TO